Godmorgon!

Vaknade av mig själv tio minuter innan larmet ringde, betyder det att man är utvilad? det har jag svårt att tro iaf då jag är jätte trött fortfarande. Idag är det iallafall kort dag i skolan, jag slutar redan kvart över 12 så då ska jag och Sofie äta tex mex buffe och sen ska jag hem och försöka sova för jag jobbar natt inatt.

Får se hur mycket ni hör utav mig den här helgen, har jag tid så skriver jag ju men annars är det hard work + födelsedags firande av Sanna den här helgen.

Heeeej!
 
Nu har jag haft Sanna, Basse och Liam här. Gud vad mysigt det var att få träffa Sannas son och självklart Sanna med. Liam var tusen gånger sötare i verkligeheten än på bilder, han är ju riktigt söt på bilder så då kan ni ju tänka er hur söt han var i verkligheten. Det blev en kortis fika då klockan är så mycket och dom kom senare än tänkt men jag är glad ändå! 
 
Sanna fick sin födelsedagspresent av mig också, två rosa fina ljusstakar och hon blev så glad, roligt! Och sen blev det också preseneter till Liam, han fick en jätte fin tjockare body av min mamma och pappa och sen av mig och elvis fick han en jätte fin "björn" body och en annan body med tillhörande byxor som det stod "liten men tuff" på. Nu längtar jag som en tok till Lördag tills jag får träffa dom igen! <3
 
 
 
heeeej!
 
Skolan idag var skit rolig, vi hade en gemensam dag med tvåorna då vi lekte lite leker och fikade. Slutade vid tolv tiden och fick då skjuts hem. La mig i soffan ett par timmar och vilade bort min äckliga huvudvärk och sen gick jag ner på stan med Anneli för en fika och lite skit snack. Jag åt en äcklig blåbärspaj, så ovärt! Men det var kul att träffa Anneli iaf, vi pratade om London och ska troligtvis boka nästa vecka, ska bara prata med Peter först. Det kommer bli så jävla roligt, ska leta efter massa coola tights och dra ut och bara dansa!! 
 
Sitter nu och väntar på Sanna och dom, det blev lite senare än tänkt men jag är glad ändå för att få träffa dom.