Måste ju bara få visa hur snygg jag är ikväll! Gott nytt år på er! 
 
 
Sådär ja, nu har jag börjat fixa mig lite smått och är väl halvnöjd med mitt hår. Det är lockigt iaf, inte såna lockar jag vill ha men lockar så har jag dom på sidan i en toffs, de blir nog bra det. Det känns skönt att det här nyåret få fira med två av mina närmaste vänner (fors drog sig ur). Förra året så firade jag med Elin och hennes vänner och det var väl så en nyår ska vara, god mat, drick spel, utgång, fest, för mycket dricka, taxi hem, däck. Men det var ändå inte min nyår med mina vänner utan jag mest bara hängde på så i år ska det bli mycket bättre! 
 
2012 har vart ett upp och ner år, verkligen. Jag, Elvis och Karro, när vi firade nyår sist tillsammans så pratade vi om årets bästa och årets sämsta så i år tänker jag dela med mig av dom till er som läser min blogg, årets sämsta har varit när min familj inte mått bra och när jag bröt benet men årets bästa har absolut varit när Liam kom till världen och när min mamma tog körkortet, vilken lycka! (och att jag började plugga). 
 
Jag hoppas på att 2013 kommer bli mitt år men jag tror inte det, jag tror mer på 2014. Jag vill verkligen att 2013 ska bli det bästa året på länge för det behövs, jag vill träffa massa nya människor, jag vill resa mycket och jag vill sluta bry mig så mycket om dom som inte är värda att bry sig om. Under 2013 så ska jag försöka att resa så mycket jag bara kan, när jag har möjlighet så ska jag resa. Jag önskar att jag åker till thailand och mexico dom två stora resorna som jag verkligen vill göra under det året men time will tell. 
 
Jag finns på instagram och facebook ikväll/natt men vill önska alla som läser ett riktigt gott nytt år! 
 
 
Godmorgon!
 
Ligger kvar i sängen och är hur trött som helst, jag förstår inte varför jag ska vakna när jag ändå är skit trött.... Har tänkt ligga här ett par timmar till bara upp och äta frukost snart när jag väl orkar det och sen ska jobba med med mina intervju frågor också för nu är det slut på lov och början på uppsatsen men eftersom det är nyårsafton idag så börjar jag bara lite smått idag med att göra klart mina frågor och sen skicka ut min intervjuer. 
 
Vid 18.00 ska alla vi som ska fira vara här fixade och klara för att hjälpas åt med mat och pyntning, jag gissar på att elvis kommer komma i tid och resten way to late elr iaf karro haha.