heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :) 
 
Sitter här i min soffa med Anna bredvid mig, vi har ätit mat som jag har lagat. Jag är ju för bra på mat alltså. Men så nu sitter man här lagom svettig och lagom mätt. Vaknade redan vid halv 4 idag så skönt att göra ngt av dagen. Så jag och anna gick ner på stan och tog en glass vid maren och njöt sen kollade vi runt lite på stan och sen hem till mig och nu sitter vi här. 
 
Ska möta Anneli tio över åtta och så cyklar vi till affären, har äntligen lagat min cykel. Usch har fått gå till jobbet nu  i flera dagar, gå till är väl helt okej men det där med att gå hem, det känns inte ok! Men nu tillhör det de förlutna. 
 
Ska ner och kolla tvätttid nu, ska försöka tvätta imorgon och städa här, de behövs! 
Tänker lite på min kära vän i Tanzania som har förlorat sin pappa nyligen. Han berättade för mig sist när vi var där att hans pappa hade problem med huvudet o sådär o jag och anna frågade om inte vi kunde ta han till sjukhuset och betala och sådär men dom hade varit överallt...så tråkigt! Så mina tankar går verkligen till min vän Stone och hans familj nu i Tanzania!
Helllu :) 
 
Jobbet gick bra igår, har alltid så kul när jag jobbar med Renate och att ha kul på jobbet är viktigt! När jag gick hem imorse var det en zoombie som gick, jag var så trött! Så eftersom jag inte sovit sådär as länge på ett tag så ställe jag min klocka på kvart i sju och tur var väl det för jag vaknade bara när klockan ringde. haha, ja har verkligen sovit bort hela dagen men har ingen ångest för det, för vad hade jag annars gjort? ingenting. Så bättre att jag är helt utvilad nu och har sovit i över 11 timmar. Har nu hunnit äta mat och duschat så ska strax klä på mig och börja gå till jobbet, struntar i om jag kommer sådär överdrivet tidigt piggnar iallafall mer till påvägen dit än i min soffa här hemma. 
 
hellu :) 
 
Åkte som sagt till malmköpings marknaden, blev åk sjuk på vägen dit och tänkte bara "spy inte, spy inte". Där på malmköping så kollade vi runt i några timmar, åt varsin korv med bröd och jag köpte en skit snygg baseball jacka. Ni får ta att bilden är som den är, jag är nöjd ändå! 
 
När jag kom hem så kom Anna hit och plattade mitt hår och sen gick vi ner på stan. Satte oss vid maren och njöt av varsin glass och sen kollade vi runt lite tills vi gick hem till mig. Har sovit ett par timmar och ska nu steka lite korv och sen gå till jobbet. 
 
Är skit trött just nu men piggnar väl till snart hoppas jag!