Heej!

Vilken bra det har varit dag fast man mår som ett svin men man har ju bara sig själv att skylla, men helt klart värt det!

Åkte hem till mamma och pappa vid tre tiden och så grillade vi kött och åt potatisklyftor och sallad till det, så gott! Dom hade köpt en ny grill som man också kan grilla mackor i, så nu mera äger jag en toast maskin, älskart! Ska faktiskt göra toast strax dock har jag ingen skinka hemma så de får bli med korv i men det funkar det med!

Sen iaf så satt vi framför tvn och pratade skit och sen åt vi jordgubbar, mums! Pappa fick sin födelsedags present av mig och mamma idag också eftersom att vi var så osäkra på storleken men den blev hur bra som helst. En one piece med finska flaggan haha.

Aja nu är jag bara hemma och tänker bara vara här hemma också. Ska som sagt göra toast sen leta fram lite chips och bara kolla på film. Önskar faktiskt att Anna var ledig ikv så man hade kunnat dra till Sommar igen för shit vad roligt det var!
Heeej!

Fan vad kul jag hade igår. Jesper kom hit till mig så skulle han bara vara med och ta ett glas vin men det blev rätt mkt vin för han. Sen drog vi till Sommar i sthlm, fyfan vad kul vi hade!! Vi dansade och drack hade så jävla roligt!

Sen skulle vi ta en standard cheesburgare men då började Jesper bråka med någon kille och Anna med medans jag mest stod och skratta, haha!

Sen tog vi en svart taxi hem men jag och anna drog till brunnsäng och badade i pool med några och bubbelbadade men vid sex tiden kände vi att det var dags att gå hem. Så vi traska i regnet hem från brunnsäng till stan. Men jävlar vilken bra kväll!

Fler såna här kvällar tack!
Helllllu :)

Idag sov jag ända till tolv. Jag som hade tänkt att vända tillbaka på dygnet då jag va ledig en vecka men det är lättare sagt än gjort, det går inte riktigt. Undrar lite då hur det ska bli när jag börjar skolan för jag slutar jobba den 18e augusti och skolan börjar 20e men det är väl bara o kriga på.

Iallafall så kom Anna till mig vid kvart i ett så då gick vi ner på stan snabbt och fixade lite grejer och sen hem till mig. Och sen åkte hon iväg på en jobb grej så jag har sovit lite, hade lite huvudvärk förut.

Vi ska ut ikv bara jag och Anna, det ska bli as kul! Vi har inte bestämt oss vart än men vi åker troligtvis till stockholm, det röstar iaf jag för! Ska börja fixa mig om ett tag, vi hörs!