Vaknade utvilad och nöjd idag, gick till skolan och efter första lektionen så bestämde sig jag, vibeke och sofie för att gå till konsum. VI gick fort för det var kallt och ett helt dagis gäng gick där också, vad händer?
 
Jag ramlar, hör hur benet knakar till och hamnar bakom mig. Skrattgrät i panik visste inte vad jag skulle göra. Två från min klass har jobbat inom vården och det gjorde mig lugnare när dom var där.Folk samlades runt mig för att kolla, irriterande... Sen så hjälpte dom mig upp och jag kände att det funkar inte, trodde först bara att det var en stukning. En kille kom med bilen och frågade om han skulle köra mig till sjukhuset, det finns människor! In med mig i bilen och sen hängde sofie med, vilket jag är otroligt tacksam över! 
 
Hoppade in på akuten och skrattgrät och berätta vad som hade hänt. Det sved när jag betalade kostnaden för jag trodde verkligen att det bara var en stukning. Upp på röntgen och sen kom doktorn och berätta att det var brutet flera gånger på samma ställen, skämta han tänkte jag???? Brutet? Fick på en skena på benet och nål i armen, mamma skyndade sig hit och jag fick ta en dusch. Världens snällaste sofie tog mina nycklar och gick hem till mig för att hämta min data och mobil laddar och sådär. Vid fyra var det dags för operation, var så otroligt nervös! Blev sövd ganska fort och vaknade igen runt åtta tiden, sugen på mandarin? haha... bad om läppsyl och vatten och sen fick jag komma upp till avdelning och nu ligger jag här. Är så kissnödig igen men orkar inte hoppa dit. Det här suger verkligen! 
 
Det blev en spontan fika igår kväll med Alexandra, mysigt! 
 
 
Det blev inget jobb idag för mig men är lika glad ändå! Har fått mkt gjort här hemma, har storstädat, trodde verkligen aldrig att jag skulle bli klar och inte för att det var stökigt eller så utan för jag är så noga när jag storstädar. Hela mitt skafferi skåp skulle fixas och där har jag inte fixat ordentligt sen jag flytta in haha ni vet ju hur det blir man slänger in grejer i stressandet när man lagar mat. Jaja, nu är det klart och all julpynt är uppe, jag är nöjd! Det är verkligen inte för mycket och inte för lite heller, precis lagom! 
 
Ni som följt mig ett tag vet att när jag jobbade som personligassistent så lärde jag känna en as rolig tjej som heter Alexandra, minns ni? iaf så träffades vi lite efter jag slutat jobba där och det blev ganska många vin kvällar tillsammans, roligt har vi iaf haft! Så har vi inte setts nu på flera månader så skrev lite med henne och så ska hon komma över på en spontan fika, så gick upp till affären och köpte lussebullar och julmust så har jag pepparkakor och brieost hemma, aah men ni hör ju det här kommer ju bli en as bra kväll! Nu har man verkligen julkänslor när snön och allt är på marken!