Godmorgon!
 
Sitter här i sängen med en pratande Liam bredvid mig, han hade tydligen varit lite jobbig inatt så hans päron hade inte sovit bra men jag har sovit som en gris. Är skit hungrig så snart fixa frulle och sen göra oss i ordning för stan.
 
Heej!
 
Vilken bra dag vi har haft. Steg ju som sagt upp rätt tidigt, fixade oss och åkte till Noret där finns älskade dollar store, så jävla roligt att vara där och kolla runt, det är typ gratis allting förutom i kassan när man plussat ihop allt haha men är nöjd! Köpte två jätte fina ljuslyktor som jag tänkte ta fram när det är juldags och sen lite annat smått och gott. Sen åkte vi till stan och skulle vänta på bussen en timme ist för att gå typ en kvart haha men så vi kollade runt i affärer istället, köpte ett par as sköna byxor! 
 
Tog en skön dusch när vi kom hem, färgade sannas hår och har bara tagit det lugnt. Har ätit tacos till middag och lekt med Liam. Är helt seg nu men jag och sanna tänkte köra på ansikts mask och skräckfilm, perfekt avslut på denna dag. Imorgon ska vi till stan på dagen och kika lite och sen på kvällen ska vi också till stan för att tända ljus på kyrkogården och därefter sätta oss någonstans och jag ska ta ett glas vin och sanna öl. 
 
Bjuder på några bilder från dagen (det är skiiiit kallt) 
 
heeeeej mitt vinterland, nu e jag här....
 
lalala får värsta julkänslan här uppe i Mora. Det är massa snö här och kallt men det är mysigt. Det är sån snö som vi får hemma i Södertälje så kan tänka mig hur det blir här sen i typ januari. Iaf, resan gick väl helt okej det var as jobbigt för det tog sån tid men kom iaf fram hel. Myste med Liam när jag kom fram och sen åt vi middag, korv stroganoff så himla gott. Sen satt vi i typ en och en halv timme och försökte välja film som vi skulle se på men det blev ngn halv dålig film men mest massa prat med sanna bara. Sov som en stock och vaknade typ för en timme sen så la mig med sanna och liam och gosade! 
 
Har precis ätit tomte gröt nu och liam ligger här bredvid och pratar, gooooos. Ska snart göra oss i ordning och åka iväg med bussen till ett ställe och kolla runt lite och kanske handla ngt om man hittar. ha en bra dag!