Tror det här blir mitt sista inlägg nu under 2013 (hehe) nej men innan kuba. Vi dygnar på här hemma hos mig, jag och elvis. är dödstrött nu men ska försöka va vaken så jag kan sova som en gris under 13 timmars flygningen...

Men iaf god fortsättning och gott nytt år!!!

 
Jag älskar att ha saker att se fram emot, har nu Kuba att se framemot, tror det kommer bli amazing!! Sen när jag kommer hem har jag saker att se fram emot också, fyller år och ska bjuda hem lite kompisar på middag och drinkar, kommer bli jätte kul tror jag, sen ska jag åka på kryssing med Karro, Elvis, Sanna, Sannas kille Basse och hans kompisar, det blir nog skit kul, extra kul att få göra något med mina tre bästa kompisar!! Sen ska jag och mamma gå på teater i Februari, älskar teater, går alldeles för sällan på sånt! 
 
Året kommer börja så otroligt bra!! 
 
haha bjuder på två gamla bilder! 
 
Hellu!

Åkte som sagt till Stockholm imorse med mamma. Fyndade massor på mellandagsrean, är så himla nöjd! Det är så mysigt att bara strosa runt i Stockholm också med fina mamma!

Vi blev bjudna på middag hemma hos min mormor, efter det gick vi hem till mamma och pappa och hängde där en stund sen hemåt.

Har precis tagit en lång dusch och rakat benen och skrubbat kroppen. Nu ska naglarna klippas och målas och sen packa det allra sista. Jag och Elvis ska dygna hemma hos mig inatt, haha lycka till för mig när jag gick upp 8 imorse...

Vi hörs sen! :)