Nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Satt i soffan och frös ihjäl så gjorde en stor kopp te, mmmm!

Godnatt!

När man åker utomlands så tar man alltid med sig alldeles för mycket kläder, visst är jag inte ensam om det? Sen har man med sig den där jätte sköna klänningen som man vill använda mer än en kväll så vips hade man tagit med sig fyra linnen, 3 shorts och ett par skor för mycket haha.

Den här resan så ska jag och Denise dela resväska för att göra det så enkelt som möjligt för Denise som kommer få ta väskan. Så nu när jag packade så tänkte jag lite mer vilka kläder som är sådär jätte sköna att man använder dom fler kvällar så packade jag inte alls ner några "kanske" kläder. Tre tjocka böcker väger mycket och alla schampon och balsam och sånt men övervikt tror jag inte, man är alltid så nervös för sånt haha!Hello!

Hela den här veckan har gått fort men jag är så seg och trött, tur att jag ska på semester snart då... ;)

Träffade Emelie en stund efter praktiken och sen tog jag mig ett varmt bad. Så skönt att bara ligga där och va, slappna av och ha det jätte skönt!

Nu sitter jag och tittar på gilmore girls och ska snart börja packa väskan så den nästan är klar, woho!

Ikväll kommer fråga olle dokumentären, tycker det är skit kul och se, finns så mycket konstiga människor haha!

Imorgon blir det kanske sista solningen innan resan, om jag inte är för röd i ansiktet för då struntar jag i det. Nu har jag iaf byggt upp "lite bränna" så nu är jag redo!