Heeej!
 
Nu är jag hemma från Sundsvall. 
 
Igår var vi som sagt hos mormors bror Sven på syskonträff, mormor och dom var tio syskon från början men tre har gått bort så nu är det sju stycken kvar och alla var där igår, med sina fruar eller gubbar. Det bjöds på god mat, massa snack, god efterrätt och ännu mera snack. Vi stannade i måånga timmar men sen blev mormor så trött så då åkte vi hem. Jag tycker det var jätte kul att träffa mormors syskon, eftersom jag aldrig har gjort det förut. 
 
När vi kom till stugan efter syskonträffen så grillade vi och åt mat sen la vi oss tidigt och somna, vid halv 3 blev jag väckt av mormor som höll på så då låg jag och kollade på film hela morgonen istället. 
 
Vid tio rullade vi från campingen mot Södertälje, Jag hade tagit åksjukepiller så jag vet inte om det var det som gjorde att jag somnade direkt eller om det var för jag va så sjukt trött. Iaf så sov jag hela vägen till stället där vi skulle käka lunch, åt hamburgare och så fort vi satte oss i bilen igen och börja åka somnade jag igen och vaknade inte förens i Moraberg, det var riktigt skönt!!! Har aldrig hänt förut att jag har sovit så mycket! 
 
Mamma och jag åkte och köpte pizza som vi tog hem och åt, sen har jag duschat och nu ska jag kolla film. Är så himla trött och seg, men måste hålla mig vaken ett par timmar till iallafall. 
 
Bilder kommer strax! 


Godmorgon!

Igår kväll somnade jag så fort ja la mig ner typ, vid ett vaknade jag igen för det var så sjukt varmt i stugan så vi fick sova med dörren öppen. Vaknade till ett par gånger under natten men runt sex tiden slog jag upp ögonen för dagen.

Just nu sitter vi ute och har precis ätit frukost, tyvärr skiner inte solen så får se vad vi hittar på innan vi ska till mormors bror.