Hellu!

Sov i 10 timmar inatt, det var riktigt skönt! När jag vaknade så ringde jag mamma och vi bestämde att vi skulle ner på stan en snabbis och sen åka och handla. Så det gjorde vi, vi var även förbi hagaberg då jag glömt min necessär där. Sen sken ju solen riktigt ordentligt så vi köpte med oss sallad och åkte ut till torpa.

Där spenderade vi några timmar i solen, jag tog ett snabb dopp också, skönt var det iaf!

Sen åkte vi och köpte med pizza hem till pappa, så va jag där någon timme och nu är jag hemma. Har fyra jobb nätter framför mig, men det ska väl gå bra, skönt me jobb iaf!Heeej!
 
Klockan 3 på natten i Onsdags så rullade jag och mamma ner mot Ullared. Trodde jag skulle sova mycket i bilen men så blev det inte då vi satt och babblade i flera timmar, tog fika paus och lyssnade på musik. Kom fram till en tom ullareds parkering tjugo över åtta på morgonen, det var riktigt skönt. Det var inte alls mycket folk där så vi började plocka åt oss sånt vi ville ha, kollade dam kläder, böcker, hemavdelning, kosmetik m.m Blev så glad när jag hittade tre böcker som jag verkligen ville läsa, madelen (hon som försvann) två soldater och skamfläck, så nu har jag lite o läsa! Vi åt våran standard fika på ullared, fortsatte shoppa, tog en liten paus från shoppandet för att åka och checka in i våran stuga som vi bokat. Laddade mobilerna lite och vilade lite, fötterna värkte så sjukt mycket. 
 
Sen åkte vi tillbaka och kollade ännu mera och köpte mera. Sen kände vi oss mätta på ullared så vi åkte till stugan för att äta ost och kexs, haha pepparkakor med brie, så himla gott! Vid halv 10 tror jag vi båda slocknade efter att ha spenderat ca 9 timmar i varuhuset. 
 
Jag är så nöjd med allting jag köpte, lite av det jag köpte: två stora fina ljusstakar, ljus, krona på bordet, en hjärtlykta i fönstret, två klänningar, 9 par trosor, 2 bhar, en kjol (för 30kr, schööööna priser) 3 baslinnen, 1 gult fint linne, strumpor, skärbrädor, dekorationsstenar, hjärtan med text, kudde, tvättmedel burk,väska, neccesär, solpuder,ansiktsmask, badrumsskåp guacamole haha jag minns inte ens allt. Har försökt att ta bilder på allt men det gick sådär. Kommer säkert komma fler bilder. 
 
Hade iallafall jätte roligt med mamma på ullared och längtar redan tills nästa gång vi åker ner!