Hemma från Stockholm! Handlade mer än jag skulle handlat men är skit nöjd! Hittade en as cool grön väska (bilden ger ingen rättvisa på färgen) En grön väska är verkligen inte jag men jag gillade den och kan tänka mig att till våren sen blir det sjukt snygg till rätt outfit. Köpte även en rödblus som jag tänkte ha på julfesten vi har i skolan och julafton och sådär. Sen fick jag tag på mina skor i storlek 39. Jag har ju köpt mina ordentliga skor men så ville jag ha ett par som man kan ha om man går ut eller bara ner på stan, hittade dom här skorna i storlek 38 på skopunkten i södertälje men som tur var hittade jag dom nu i min size, snacka om att jag blev glad perfekt! Mamma bjöd på lunch på jensens riktigt mumsigt! 
 
Det var verkligen en as trevlig dag med mamma. Nu är jag helt slut men håller på och tvättar och ska ta tag i städningen. Inatt rullar bilen mot Ullared! 
 
 
Godmorgon!
 
Vilken dag igår alltså! 
 
Adventsbasaren i skolan var lite sisådär. Jag vågade äntligen berätta för min lärare att jag kommer vara utomlands första veckan i Januari haha jag sa inte direkt att jag skulle till karibien två veckor utan lite försiktigt "juste jag ska på en liten resa i januari...." haha! 
 
Iallafall, efter basaren så gick vi ut några stycken i klassen. Typ smutta på två glas vin och vara ute till tio-elva var tanken. Så blev det ju inte.... Vi gick till templet satt och snackade skit och hade jätte trevligt sen så träffade jag på två barndomsvänner så vi satt också och snackade en massa, riktigt trevligt! Sen var det bara jag och Sofie vid bordet och Sofie är rena killmagnet haha. Så det kom fram en kille och prata engelska med oss och frågade om han och hans kompisar fick komma och sätta sig med oss, jaa svarade jag. Dom satte sig och vi började prata om allt möjligt, verkligen as trevligt! Sen hände ngt jag har ingen aning om vad men ena killen bara vände helt och var så otroligt otrevlig så jag bad dom gå. Tråkigt för dom var så trevliga först! Iaf så träffade vi Andreas vänner, det var ett par stycken så vi hängde med dom till hotellet. Snackade och skrattade. Gick vidare till ceasars och fortsatte skratta och muppa oss. Jag och Sofie hade någon konstig energi igår så vi kunde inte sluta skratta och muppa oss. 
 
Sen körde Andreas hem oss runt ett tiden. Slocknade typ direkt och nu är jag vaken igen. Ska klä på mig och fixa mig för sen blir det heldag i Stockholm med Mamma! 
 
 
 
Godmorgon!

jobbade igår kväll, riktigt kul var det.

Vaknade av mig själv imorse börja fixa mig lite smått, håret blev inte alls som jag ville så jag gav upp och gick till skolan istället. Sitter nu och väntar på Sofie.

Det är basar i skolan idag, förra året var basaren den 30e och de va den dagen jag bröt benet. Tänk att det gått ett år men jag har fortfarande ont. Men i år blir de fan inga brutna ben!!!


iaf efter basaren så ska några i klassen ut. De ska inte bli så sent för mig har jag bestämt, men de ska bli trevligt!!