Resan hit till Stavanger gick ju inte felfritt igår direkt, förseningar vilket slutade med att jag landade senare än jag skulle i stavanger....utan bagage! Men så kom bagaget fram idag som tur var!

Helt underbart att träffa Lars igen! Idag har vi fixat inför nyår, lite spa kvälls goos och nyårspyntat hela hans hem. 

Blir mer och bättre uppdatering när jag kommer hem, nu ska vi se film!


Åh hade en helt underbar dag igår!! Gick ner på stan och träffade Mickis och Tuva, vi åt mat på grekiska, som jag längtat efter grekisk mat!! Sen kikade vi runt och bara snackade skit, super trevligt! 

Sen gick jag och köpte klart mina sista julklappar som var till Elvis och Karro och sen blev jag hämtad av Zelfa. Så kul att vi fick till med tiden att träffas, har verkligen saknat henne! Så vi åkte hem till henne och jag fick se hennes lägenhet, sjukt fint. Sen bara babblade vi i munnen på varandra ett par timmar. 

Hem och äta mat och sen tog jag mig ut på en promenad med Lars på skype, skönt men iskallt!

Nu på morgonen har jag packat i ordning min väska, tvättat lite kläder, slagit in julklappar och nu ska jag ner på stan och köpa lite smått som behövs och lunch, älskade kebab till lunch haha. 

Sen vid 2 ska jag iväg och klippa mig, de ska bli så skönt för det behövs och kaanske kaanske om mitt hår klarar de, färga en ombre. vi får se! :) 

men nu dusch!
Godmorgon!

Nu ska jag strax klä på mig och gå ner på stan för att kika lite och fixa de sista klapparna och så äta lunch med Mickis och Emelie, de ska bli mysigt!