Hellu!

Gud så skönt det var att få sova och vakna av mig själv och inget larm. Har vart nere på stan en snabbis och nu håller jag på och färgar fransarna och ögonbrynen, har även fixat tå naglarna o naglarna och snart blir det ett bad med the kardashian på. Så himla skönt med sånahär dagar ibland, de behövs!Heeej!

Idag har jag haft en jätte bra dag på praktiken, roliga kollegor och jag har lärt mig massor!

Efter praktiken så kom Rebecca och Neo hit, det var så länge sen jag träffade dom så det var verkligen jätte kul!

Har suttit och kollat på nybyggarna nu, älskart!

Jag har så ont i min rygg, nu får jag nästan panik av smärtan. Det började för en vecka sen och så har det mest gjort ont när jag sitter men idag har det gjort ont när jag gått också. Panik!

Måste lägga mig i sängen nu, att sitta i soffan är nästan omöjligt!

Hellllllllu!
 
Blev en snabbis förbi stan när jag slutat, ringde sen Basse som jag träffar alldeles för sällan och frågade om han ville ta en promenad och de ville han. Så vi ska snart mötas. Ska gå till bårsta berget och hämta ut ett paket jag beställt, äter tabletter för mitt hår. Började tappa sjukt mycket hår i Kuba så började med priorin som jag har hört ska vara bra och sett vilket underverk dom tabletterna gjorde på Denise hår, Men dom är rätt dyra så tipsade Denise om en sida där dom va väldigt mycket billigare så dom ska jag hämta ut. 
 
Blir nog och lägga mig tidigt ikväll och imorgon är det sista praktik dagen för denna vecka, skönt!