Godmorgon!
 
Gjorde färsbiffar i sås igår, blev helt ok, dock är jag inger fan av timjan lärde jag mig. Iaf sitter på praktiken nu, sista veckan här, det har gått så sjukt snabbt.. kommer sakna praktiken!
 
 
Godmorgon!
 
Oj vilken dag det blev igår! 
 
Åkte till Elin vid halv tolv sen åkte vi till skärholmen, bokade in en tid klockan tre för att göra naglar i globen. Så kikade vi runt i skärholmen, hittade två sjukt snygga tröjor på bubbleroom, är så nöjd! Sen så stressade vi till bilen för att åka mot globen, halvvägs så kommer vi på att vi glömt köpa vin så fick stressa och köpa vin, ringde nagelsalongen och berättade att vi skulle bli 10 min sena. När vi väl kommer fram till globen så är det fullt i hela parkerings huset, vi åkte runt och runt och leta till slut gick jag ur bilen och till nagelsalongen, då var vi 20 min försenade och missade våran tid. Ringde sen till sollentunas nagelsalong och fick tid där så vi åkte dit. As trötta tjejer fick naglarna fixade och sen handlade vi och åkte sen hem till mig. Dusch och fix, slängde i mig äcklig lasange och sen drack vi vin och lyssnade på musik och snackade skit. Jesper kom också sen, skit kul! Sen drog vi till berget och dansade. Hade verkligen en jätte rolig kväll! 
 
Vaknade alldeles för tidigt idag och har städat undan från gårdagen. Ikväll ska jag testa ett nytt recept till middag, färsbiffar i en smarrig sås och potatisklyftor och sallad, mums tror jag! 
 
 
 
Godmorgon!
 
Igår åkte jag ju som sagt till Kirsi. Vi gick med hennes barn och en släkting till henne och åt middag och tog några glas vin. Jag var inte alls på party humör utan var rätt så trött så jag drog mig hemåt runt tolv tiden. Somnade så fort jag la mig och vaknade halv nio idag rätt så utvilad. Har kollat på reprisen av lets dance nu på morgonen (från och med nu ska jag bara ha lets dance fredagar!!! haha) Men nu ska jag iaf åka till tumba och sen åker jag och elin till skärholmen för att kika runt lite. Sen ska vi hem till mig och fixa lite och ikväll blir det utgång blir nog kul!