Godmorgon!

Igår så var det julbord med Lars jobb. En kille från hans jobb kom hit runt 5 tiden så drack vi lite här innan och snackade skit. Sen åkte vi till julbordet. Så nu har jag ätit ett riktigt norskt julbord. Det var jätte god mat, väldigt annorlunda mot de svenska julbordet. Åt kålrabstappe, pinnekjött, ribbe, riktigt gott! Sen va de live musik, en man som sjöng as bra. Dansade lite grann också. En bra kväll! Kul att träffa lars jobbarkompisar också. När jag flyttade till norge så var det inte i min plan att träffa en pojkvän. Men så träffade jag Lars. Det är 50 mils avstånd mellan oss och det är jätte jobbigt med avståndet, MEN vi får det att fungera. 

Lars är verkligen världens finaste människa, jag har aldrig träffat en sån snäll människa förut, verkligen genom snäll. Jag känner mig så trygg med Lars och så bekväm med han. 

Godmorgon!

Igår så hade jag en riktigt myskväll med min mr romantic. Vi lagade fajitas tillsammans, jag var lite skeptisk till all lök, men pillade bort så de gick bra. De va super gott! Drack jätte gott vin till maten och sen satte vi oss i bubbelpoolen och lyssnade på musik och pratade. Så himla mysigt! Kollade sen på en halv film ihop och så somnade vi. L ligger fortfarande och sover här bredvid mig, så gosigt!

Ikväll ska vi på julbord med hans jobb, de ska bli jätte kul och spännande att få äta ett norskt julbord.


Ha en fin dag!