Gud vad skönt det Ă€r nĂ€r jag blir lite aktiv. Har storstĂ€dat hela huset, den kĂ€nslan Ă€r underbar! Var förbi hm för att köpa en lĂ€pp penna och nagellack. Jag Ă€r sĂ„Ă„ nöjd med deras nagellack, det har inte försvunnit nĂ„gonting frĂ„n naglarna Ă€nnu och jag mĂ„lade det i fredags och det Ă€r sĂ„ shiny och fint, sĂ„ idag blev det ett rosa/rött. Jag brukar ofta köpa lĂ€pp penna frĂ„n isadora men tappar jĂ€mt bort dom dĂ€r pennorna, pĂ„ fest lĂ€gger jag den ifrĂ„n mig lĂ€tt och pĂ„ krogen sĂ„ ramlar den ur bh:n nĂ€r jag dansar haha, sĂ„ nu blev det hm's lĂ€pp penna, en vĂ€ldigt rosa fĂ€rg men tycker det blev fint pĂ„. Jag Ă€r hittils jĂ€tte nöjd med hm's nya kollektion 👌

Nu ska jag börja förbereda middagen, det blir krĂ€mig pastasallad med antingen grillad korv eller grillad kyckling, fĂ„r se vad Lars Ă€r sugen pĂ„. 


Godmorgon!

IgÄr kvÀll sÄg jag och Lars filmen "southpaw", den var skit bra, men hemsk, herregud satt med Ängest i kroppen i stortsett hela filmen och drömde mardrömmar inatt. Men det var en bra film!

Idag ska det storstÀdas hÀr, hÀrligt med ett rent hem sen.

Sov ut, Äkte till Lars styvmor som bjöd pÄ vÄfflor det var trevligt, nu blir det poolen för mig och Lars, gos!