Godmorgon! 

Igår kom livets vänner hit, energin man får av dom är så underbar! Det är så underbart att umgås med vänner som man kännt i såhär många år, liksom jag och elvis har känt varandra i 20år nu, alltså 20 år? Och Karro i 17 år, så man kan säga att vi kände varandra rätt så bra from the inside and out liksom. 

Igår när de kom så gick vi till affären för att köpa middag, vi slog till på en riktigt god middag, pepparbiff, potatisgratäng med massa vitlök (och då menar jag massa vitlök) broccoli och beasås, de va riktigt riktigt gott! Efter maten var vi alla så mätta så vi bara satt i soffan och lyssnade på soundtracken till 50 shades och babblade på. Sen gick vi ut på en kvällsprommis. Mer snacking i sängen och sen deckade alla tre. 

Super koselig första kväll!!

Godmorgon!

Idag så hände det där som inte får hända, det som aldrig händer mig och jag skäms. Vadå?tänker ni nu, men de ska jag berätta. På mitt jobb så har jag alla olika möjliga vakter, börjar 07.30, 08.00 , 08.30, 09.00 så det är ibland lite förvirrande att komma ihåg när klockan ska vara ställd. Igår så visste jag att idag slutar jag klockan 16, vilket betyder att jag börjar 08.00, nej då var jag helt förvirrad och ställde klockan på 08.00...Så när larmet ringde imorse kom jag på att detta stämmer inte, ringde jobbet direkt och sa att jag blir lite sen. Gick upp, sminkade mig fort som faan och klädde på mig. var på jobbet 08.10 så inte världens fara, men sånt får mig att verkligen skämmas, man sköter tider och speciellt jobb tider!

jaja, nog om det, Idag så kommer livets vänner hit, elvis och karro, som jag har längtat! Det kommer bli en as bra helg känner jag!