(fattar inte varför bilden blir helt suddig? blir den det för er också?)

Iallafall så är det super härligt med helg. Jag, Lars och Emilie har ätit grillat kött och majs med potatis, morötter och paprika i ugn med tsatziki, alltså såååå himla gott! Solen sken så vi kunde sitta ute och äta, så härligt. 

Nu ikväll så blir det filmgos för oss.

Jag mår verkligen inte bra när jag har mens alltså, somnar med huvudvärk, magvärk och ryggvärk, vaknar med huvudvärk, magvärk och ryggvärk, asså är så glad att jag bara kan vara hemma sånna här dagar, det är ju inte direkt giltigt att ringa chefen och säga att man behöver vara hemma 3-4 dagar varje månad... idag är det fredag så idag ska jag stilla mitt choklad begär!

Under sommaren så har jag ju vart sjukskriven som ni vet, har inte kunnat motionera någonting alls och har ätit alldeles för mycket skit. Så nu har jag och Lars bytt ut godis skålen mot vindruvor, coca cola mot bubbelvatten och chips mot nötter, såå mycket bättre. Sen är det inte så att jag går på någon diet eller så utan bara tänker efter med ordentligt. Som chokladasken jag fick utav Lars imorse ska inte öppnar förens i helgen, även fast jag har mens och är extremt chokladsugen så tänker jag hålla mig. Längtar tills jag kan börja motionera ordentligt också!