Hello måndag!

Var så otroligt trött igår när jag kom hem, har sovit i 9,5 timmar inatt och kände mig fortfarande trött när jag vakna. Men upp och jobba. Det är ju påskvecka så det var inte såå mycket barn på jobbet, så en riktigt lugn dag. Vi såg på film och sen så bakade jag och Leeane, bullar till barn och personal och så gjorde jag kärleks mums till imorgon till personalen, en skön dag iaf trots tröttheten! :) 

Kom hem och började packa, reser till Lars imorgon efter jobb och stannar där under hela min påskferie, de ska bli härligt med en längre tid där. 

Men nu har det varit mycket resande i det sista och det känns verkligen, så jag ska försöka hålla mig hemma sen ett par helger. 

Tog en dusch med mina nya hårprodukter ifrån blondinbellas grejer, hårmasken the cure som lukta såå gott och så hennes hårolja, jag är super nöjd!


Har sprungit runt här på arlanda och letat efter victoria secret, haha det var rätt så omöjligt att hitta. Har ju vart där förut men minns inte alls vart det låg, kollade på en karta och tänkte "åh men ja vet exakt" hitta jag? nej. haha.

Planet är försenat typ en halvtimme, kuuul... är svin trött och vill ba hem nu.

Hellu!

Nu sitter jag på tåget påväg till arlanda, slitnare än någonsin typ och behöver verkligen ta en dusch. Har handlat hem rätt så mycket svenskmat så nu är jag taggad på att laga massa god mat hemma haha och massa pålägg rökt skinka, ost och leverpastej haha så gotti. 

Igår så blev det en rätt så spontan kväll för mig Hamnade hemma hos Sandra och drack vin med henne och tre andra tjejer som jag aldrig träffat förut, sånt är skit kul! Sen drog vi till berget och dansade i flera timmar och träffade på många kända ansikten igen, så kul!

Sov alldeles för få timmar inatt igen, men äh får ta igen de nu inatt kanske. 

Gick på stan en runda med mamma på förmiddagen och sen åt vi efterlängtad calzone till lunch, aaah så gott! Sen har vi bara degat i soffan. Sanna, basse och älskade Liam var förbi och sa hej en snabbis, är så glad att dom var i södertälje samtidigt. Hade inte träffat Liam sen i juli, sötungen som blivit så stor!

känns tråkigt att åka hem, vill umgås mer med massa folk, men har verkligen haft en perfekt helg så jag är sjukt nöjd. Ska försöka resa hit rätt så snart igen.