Åt en god helgfrukost vid ett tiden, baguetter med äggröra, spekkeskinka och gurka, så otroligt gott! Sen la jag mig i solstolen och läste kepler och lars håller på att jobba i hagen. Himla härlig dag med solen som skiner och förhoppningsvis så får jag färg också. Det blir nog super fint sen när gipset försvinner med ett vitt ben och ett brunt haha. 

Har blivit serverad en god smoothie och glass här i solen, har det såå bra! Ikväll så ska vi grilla igen, rester ifrån frysen så det blir olika kött och kyckling. Är så glad att lars är lika glad i grillat som mig, kan aldrig tröttna alltså! 

Alltså känner mig sååå frrsch just nu. Sist jag duscha var ju i torsdags morgon (men har tvättat av mig liksom men inte duschat) nu tog jag en ordentlig dusch med hårinpackning och rakade benet, såå otroligt skönt! på med helt nya kläder. Älskar byxdressar, har köpt 5 nya till den här sommaren och jag tycker verkligen att det är sinnessjukt bekvämt! 


Alltså det är en sån underbar känsla att vara hos Lars och veta att jag ska vara här i minst 2 månader nu. Det längsta vi har varit med varandra i streck tidigare är 6 dagar och man har alltid kännt den där stressen att "snart åker jag hem". Redan nu känns det som om man har landat i ett lugn att vi faktiskt har såå mycket tid ihop nu och det glädjer mig. Jag trivs så bra hos Lars också, i hans hus. 

Och helt ärligt så kunde jag inte haft bättre stöd hos mig på sjukhuset. Han var så fin mot mig och verkligen var precis så som jag behövde han att vara. Efter operationen när jag kom upp till avdelningen så fick jag bröd och lars gick direkt till brödet och fixade med påläggen till mig för sånt skulle jag inte behöva göra. Och efter första toabesöket så fick jag ju så otroligr ont i beet, ringde i klockan på sköterskorna och vänta, tillslut gick lars ut till dom och sa till att jag behövde något NU. och igår på planet så fick jag sitta med benet upp på hans ben (de gör ont att ha benet neråt) så tänkte den framför dra ner sin stol asså typ liggande så sa lars till direkt att jag satt där med gips. alltså det känns så fint att han tänker på mig direkt och att jag inte behöver be han säga till. världens finaste och bästa!