Jag måste bara tipsa om en serie. The fall, herregud vilken bra serie! Den handlar om en serie mördare och om polisen som försöker ta honom, så får man följa mördaren och hans liv och samtidigt polisen. Alltså sjukt bra psyko serie!


Hellu!

Herregud vilken trött måndag. Sov så otroligt konstigt inatt så var liksom fortfarande trött efter helgen. Iaf så var det en rätt så koselig dag på jobbet, va på tur i skogen och grillade korv, de va mys!! 


Har julpyntat lite här hemma nu, var alldeles för trött för det igår. Har lite små tomtar och röda ljus och så min stora fina älskade stjärna, så gosigt! 

På tal om jul, idag har jag fått skikkelig julfeeling i min kropp, lyssnat på julmusik och snackat om nissar på jobbet. Har tagit reda på hur man lagar pinnekjøtt också så ska göra det en helg snart, längtar redan haha. 

Hellu!

Det har hänt mycket under helgen så har inte haft tiden till att skriva.

I fredags var det som sagt dags för julbord. Vi var några från jobbet som förade lite hemma hos mig innan vi åkte ner till hotellet där julbordet var. Det var såå trevligt och så himla gott med norsk julmat, jag älskar verkligen kålrabistappe och pinnekött, mums alltså! Sen satt vi och snackade med alla och sen gick vi vidare till nattklubben. Det var helt ok där nere, dansade lite men satt mest och snacka, men såå nöjd med kvällen! Ännu en gång så inser jag hur fantastiska mina kollegor är. Jag jobbar ju i en annan grupp i år än förra året och jag trivdes förra året men nu trivs jag ännu ännyu bättre, det gör så mycket att ha god kontakt med kollegorna, underbart! ♡


Igår så kom leeane hit, så åt vi potatisgratäng med broccoli och kött, himla gott! Sen drack vi vin och skulle ut i asker, det var helt vidrigt mycket folk ute så vi drog hem till henne, där va de fest och jag var alldeles för trött för att ens försöka vara social. Haha men det slutade med att jag tog tåget hem tidigt imorse.  Herregud har sovit 7timmar på hela helgen, man är ju sliten då. Men sjukt rolig helg alltså ☆