"DÀr solen lyser, dÀr Àr du"

En dag i taget helt enkelt, jag uppskattar sÄÄ mycket allt stöd jag har fÄtt.

--------------------------------------------------------------
Idag har jag jobbat halva dagen och sen varit hos lĂ€karen. Hon checkade mina leverflĂ€ckar och det Ă€r en som hon ville ta bort, sĂ„ ska dit nĂ€sta onsdag och ta bort den, kĂ€nns ganska skönt men Ă€ndĂ„ lite nervöst. Sen diskuterade vi min huvudvĂ€rk, alltsĂ„ jag berĂ€ttade att jag har haft problem i flera Ă„r med huvudvĂ€rk och vill ha hjĂ€lp, hon bad mig att vara ute i den friska luften och dricka vatten, ja för det har jag aldrig prövat? :s dĂ„ligt. 
 
I Söndags efter jag fĂ„tt veta att mormor hade gĂ„tt bort sĂ„ satt jag ute i solen och pratade med Karro, jag sa att det Ă€nda jag ville var att bara fĂ„ krama mormor igen. Den natten sĂ„ drömde jag, jag drömde att jag gick i skogen, pĂ„ en stig och i slutet av den stigen sĂ„ stod det en Ă€ngel. Jag vĂ€nde mig om och försökte fĂ„ bort ifrĂ„n Ă€ngeln men hon ropade pĂ„ mig att vĂ€nta, sen kom hon fram och sa att hon bara ville ge mig en kram... jag vĂ€ljer att tro att det var ett tecken ifrĂ„n mormor. 
 
Jag kunde inte ha haft en bĂ€ttre mormor Ă€n min, jag tog ofta med kompisar hem till henne för att fika, bullar och saft eller andra hemmagjorda kakor, hon bakade vĂ€rldens godaste kakor och hennes mat, den var ocksĂ„ helt otrolig. Hon har alltid passat pĂ„ oss barnbarn, jag sov dĂ€r ofta pĂ„ helgerna nĂ€r jag var liten, men aldrig pĂ„ lördagar för dĂ„ spelade hon bingolotto och det hatade jag haha. 
 
Jag tÀnker sÄ mycket pÄ somrarna nÀr jag var liten. Vi Äkte ivÀg med mormor och hennes sambo och campade pÄ olika stÀllen i sverige, det Àr ett av dom finaste barndomsminnena som jag har. mormor var ocksÄ vÀldigt ofta med pÄ stranden nÀr vi var dÀr och alla marknader som vi gick pÄ sommarna och hon bjöd alltid pÄ kokosbollar, det var hennes favorit.
 
Vi hann Ă€ven med ett par utomlands resor ihop, grekland tvĂ„ gĂ„nger och bulgarien en gĂ„ng. Spela plump varje kvĂ€ll och nĂ€r vi gick pĂ„ gatorna och musik sattes pĂ„ sĂ„ kunde hon inte vara stilla, hon skulle alltid digga med till musiken. 
 
Jag, mamma och mormor Ă„kte rĂ€tt sĂ„ ofta upp till stockholm för en shopping dag ihop, kika lite i butiker, Ă€ta en god lunch och bara ha en mysig dag ihop, ibland Ă„kte vi bara ner pĂ„ stan ocksĂ„ för att Ă€ta glass och kolla runt, jag hatade nĂ€r hon ville gĂ„ in pĂ„ axelssons men det var hennes favorit sĂ„ jag var med. 
 
Det pinsamaste minnet som jag har med min mormor hĂ€nde nĂ€r jag var ca 10 Ă„r gammal skulle jag tro, dĂ„ tog jag med henne pĂ„ bio, pĂ„ pokemon av alla filmer och hon somna... och nĂ€r mormor sov, sĂ„ var det inte en tyst och lugn sömn, nej hon snarkade pĂ„ dĂ€r och jag skĂ€mdes och skrattade, haha till slut puttade jag till henne med armen sĂ„ hon vaknade till, men som vi har skrattat Ă„t det efterĂ„t. 

Jag minns nÀr vi var pÄ middag hos mormor och hon och mamma kunde snacka om matlagning och recept heeela kvÀllen, jag och kim tyckte det var sÄÄ trÄkigt, men nu vet jag att det Àr en sida som jag har Àrvt och nu Àlskar jag det!
 
Jag kunde aldrig ens förestÀlla mig den smÀrta jag kÀnner efter hennes bortgÄng, Àven fast jag vet att hon har det bÀttre med tanke pÄ att dom sista Ären sÄ var hon sjuk. Men jag kan liksom inte acceptera att jag inte kommer trÀffa henne igen. Hon har verkligen varit den mest omtÀnksammaste, finaste, gladaste och snÀllaste mormor ett barnbarn kan önska sig.
 
min Àlskade lilla mormor...
 
"Jag kommer föralltid att minnas dig som den snĂ€llaste personen jag haft i mitt liv och jag Ă€r sĂ„ glad att just du Ă€r min mormor. Leende guldbruna ögon kommer alltid att vara din lĂ„t för mig" 
 
 

IgĂ„r nĂ€r jag vaknade pĂ„ morgonen sĂ„ sĂ„g jag att min mamma hade ringt. jag visste direkt. Jag ringde upp henne och hon berĂ€ttade att min mormor hade gĂ„tt bort. 

Jag har aldrig mist nÄgon nÀra förut, min mormor betydde jÀtte mycket för mig och jag saknar henne redan, vÀrldens snÀllaste och mest fantastiska mormor!