"Där solen lyser, där är du"

En dag i taget helt enkelt, jag uppskattar såå mycket allt stöd jag har fått.

--------------------------------------------------------------
Idag har jag jobbat halva dagen och sen varit hos läkaren. Hon checkade mina leverfläckar och det är en som hon ville ta bort, så ska dit nästa onsdag och ta bort den, känns ganska skönt men ändå lite nervöst. Sen diskuterade vi min huvudvärk, alltså jag berättade att jag har haft problem i flera år med huvudvärk och vill ha hjälp, hon bad mig att vara ute i den friska luften och dricka vatten, ja för det har jag aldrig prövat? :s dåligt. 
 
I Söndags efter jag fått veta att mormor hade gått bort så satt jag ute i solen och pratade med Karro, jag sa att det ända jag ville var att bara få krama mormor igen. Den natten så drömde jag, jag drömde att jag gick i skogen, på en stig och i slutet av den stigen så stod det en ängel. Jag vände mig om och försökte få bort ifrån ängeln men hon ropade på mig att vänta, sen kom hon fram och sa att hon bara ville ge mig en kram... jag väljer att tro att det var ett tecken ifrån mormor. 
 
Jag kunde inte ha haft en bättre mormor än min, jag tog ofta med kompisar hem till henne för att fika, bullar och saft eller andra hemmagjorda kakor, hon bakade världens godaste kakor och hennes mat, den var också helt otrolig. Hon har alltid passat på oss barnbarn, jag sov där ofta på helgerna när jag var liten, men aldrig på lördagar för då spelade hon bingolotto och det hatade jag haha. 
 
Jag tänker så mycket på somrarna när jag var liten. Vi åkte iväg med mormor och hennes sambo och campade på olika ställen i sverige, det är ett av dom finaste barndomsminnena som jag har. mormor var också väldigt ofta med på stranden när vi var där och alla marknader som vi gick på sommarna och hon bjöd alltid på kokosbollar, det var hennes favorit.
 
Vi hann även med ett par utomlands resor ihop, grekland två gånger och bulgarien en gång. Spela plump varje kväll och när vi gick på gatorna och musik sattes på så kunde hon inte vara stilla, hon skulle alltid digga med till musiken. 
 
Jag, mamma och mormor åkte rätt så ofta upp till stockholm för en shopping dag ihop, kika lite i butiker, äta en god lunch och bara ha en mysig dag ihop, ibland åkte vi bara ner på stan också för att äta glass och kolla runt, jag hatade när hon ville gå in på axelssons men det var hennes favorit så jag var med. 
 
Det pinsamaste minnet som jag har med min mormor hände när jag var ca 10 år gammal skulle jag tro, då tog jag med henne på bio, på pokemon av alla filmer och hon somna... och när mormor sov, så var det inte en tyst och lugn sömn, nej hon snarkade på där och jag skämdes och skrattade, haha till slut puttade jag till henne med armen så hon vaknade till, men som vi har skrattat åt det efteråt. 

Jag minns när vi var på middag hos mormor och hon och mamma kunde snacka om matlagning och recept heeela kvällen, jag och kim tyckte det var såå tråkigt, men nu vet jag att det är en sida som jag har ärvt och nu älskar jag det!
 
Jag kunde aldrig ens föreställa mig den smärta jag känner efter hennes bortgång, även fast jag vet att hon har det bättre med tanke på att dom sista åren så var hon sjuk. Men jag kan liksom inte acceptera att jag inte kommer träffa henne igen. Hon har verkligen varit den mest omtänksammaste, finaste, gladaste och snällaste mormor ett barnbarn kan önska sig.
 
min älskade lilla mormor...
 
"Jag kommer föralltid att minnas dig som den snällaste personen jag haft i mitt liv och jag är så glad att just du är min mormor. Leende guldbruna ögon kommer alltid att vara din låt för mig" 
 
 

Igår när jag vaknade på morgonen så såg jag att min mamma hade ringt. jag visste direkt. Jag ringde upp henne och hon berättade att min mormor hade gått bort. 

Jag har aldrig mist någon nära förut, min mormor betydde jätte mycket för mig och jag saknar henne redan, världens snällaste och mest fantastiska mormor!