Hellu! 

Sitter på tåget nu, köpte sååå god frukost på oslo s. Det blev en club sandwich baguette, aaah så god! Sen har jag snackat i telefon här på tåget, först med Lars och sen med pappa. Och nu ska jag försöka sova en stund, de vore skönt alltså!

Godmorgon!

Just idag så skulle jag sova längst möjligt och bara gå upp och klä på mig och åka, det var planen. Har tömt kyl på sånt som blir gammalt eftersom jag nu drar iväg i 10 dagar. Så det resulterar i att jag inte har någon frukost hemma att äta men jag hade ändå tänkt att äta någon frukost på oslo sentralstasjon. Men så just idag vaknar jag 06.14 och klarar inte att somna om. Så nu ligger jag i min säng och är svin hungrig och frukost är typ det ända jag kan tänka på...så ovärt alltså!

Är iallafall suuuper taggad på att åka till Sverige, ska bli så skönt att vara där lite längre nu än typ bara en helg och inte känna någon stress med det. Ska bli sååå kul att träffa Anna idag och hänga med henne! Och sen ullared med morsan kommer bli så himla roligt! Sen har jag massa annat kul inplanerat!


Sitter och laddar ner poddar till tågresan imorgon, 4,5 timme på tåg, det är inte så farligt tycker jag. Jag är så van att resa fram och tillbaka så jag har mina sätt att få tiden att gå. 1.poddar, poddar, poddar, har tyvärr lyssnar på typ alla p3 dokumentär men hittar ändå annat bra. 3. Bara pilla med mobilen, kan göra det i timmar utan problem. 3. Läsa en bok! 4.äta haha.

Är så taggad inför sverige och ska hitta på massa kul under dessa dagar!

Tar med mig en extra resväska denna gång eftersom jag ska till ullared och shoppa, så min pappa va smart och sa att jag kanske fick plats med den mindre väskan i den större, perfekt 😂