Skrev en ogillar lista nyss, passande ikväll va hehe.

Min äckligaste mat.

Fisk (förutom panerad) men jag gillar verkligen inte fisk och jag tycker själv att det är så himla tråkigt att jag inte gör det. Sen så gillar jag inte stora lökbitar, vill spy av det, usch men riven lök går bra för jag älskar lök smaken 😅

Fika jag säger nej till.

Äppelpaj, gillar verkligen inte det

TV-program jag aldrig skulle titta på.

Debatt 😅 tv-shop 😅 haha

Hatväder.

Slask. Det är det värsta som finns!!

Då tappar jag humöret helt och hållet.

När någon ljuger för mig. Usch!

Sämsta musiken.

Hårdrock, norsk rapp, techno, fy.

Värsta tiden på dygnet.

Typ 5 på morgonen, det måste ju va den jobbigaste tiden. Om man vaknar då, om man måste gå upp då, om man har festat till då, om man fortfarande inte somnat då.

Då blir jag grinig.

När jag är hungrig.

Mitt sämsta humör.

Är när andra tar ut sitt dåliga humör på mig, då förstörs mitt humör.

Sämsta grejen jag äger.

Hmm...kan inte komma på något just nu. Hade en as dålig grej förut 😂 någon sorts maskin som skulle ta bort noppor.. haha asså nej!

Fulaste klädplagget jag vägrar bära.

Skulle aldrig ha svarta strumpor, tycker inte de e fult när andra har de (eller jo iaf om man har ljusa byxor)

Dofter jag inte tål.

Soppor, alltså spyr ibland när jag ska kasta soppor det är jag sjukt känslig för. I prag när jag och sofie hade festat hela natten och skulle till hotellet på morgonen så gick vi förbi soppor och jag höll seriöst på att spy, fy!!

Värsta personlighetsdragen.

Dom som blir sura för små saker och som ofta är oärliga.

Idag så har jag känt mig lite nere eller inte bara idag mer den här veckan faktiskt. Jag har tänkt mycket och känt efter mycket och bara känt mig lite nere. Det är ingenting som hänt eller så, det är säkert bara pms men det är inte kul för det.

Jag har bott här i stavanger nu i två månader, har inget jobb. Eller jo är vikarie på ett ställe och det känns jätte kul och så himla skönt att va där och vara social. Men vill sååå gärna ha ett 100% jobb måndag-fredag liksom. Jag söker och söker men det är svårt här i stavanger.

Men, så saknar jag vänner. Alltså jag skulle såå gärna vilja ha lite vänner här som man bara kunde ta en fika på stan med, äta middag med, promenera med, va social med. Ja alltså jag saknar vänner. Vet att ting tar tid men det gör mig lite nere ibland också.

I sandvika så hade jag ett 100% jobb och på jobbet hade jag goda kollegor som sen blev mina vänner, så jag vet ju att sånt löser sig. Men jag kan inte hjälpa att inom mig så växen typ en sorg över att inte ha vänner här och jag blir så avundsjuk på alla som bara har sina vänner nära. Alltså tänk om jag, sanna, elvis och zelfa (mina barndomsvänner) bara hade valt samma stad att bo och jobba i, eller om sofie och jag hade stannat i samma stad, (aaa kan fortsätta nämna fler men orkar inte å ni vet att jag tkr om er som inte blev nämnda haha) men så lätt det hade vart då att ha alla sina vänner nära. Bara gå över till varandra, ba ses på en pw, bara få umgås.

Jag vet att det säkert kommer lösa sig, jag har ju börjat från 0 en gång tidigare och då hade jag ju ingen och de gick fint, nu har jag iaf lars här och det hjälper ju. Men en pojkvän är ju inte samma som några tjejkompisar.

Har bäddat ner mig i soffan, ska se pretty och faktiskt äta choklad. Shame on me jag vet men idag blev det så.

Hello!

Den här dagen har gått så himla fort. När jag ätit frukost imorse så cyklade jag bort till röntgen. Drop in tid och väntrummet var fullt, yeey. Fick vänta en timme så det var ändå helt okej. Sen så var jag förbi hm en snabbis (haha det där måste vara lars värsta mening å höra "ska ba in på hm en snabbis" 😂😂) iaf där fyndade jag ett jätte fint linne och nagellack i samma färg, me like!

Sen när jag kom hem så kletade jag på en ansiktsmask och la mig i badet, så himla skönt. Sen så fick jag ett ryck och rensade och städade garderoben. Haha lars sa att han inte kommer vika mina kläder om inte jag fixar där snart så nu är det äntligen gjort. Ska bara packa upp mina höstkläder och lägga in så är jag finito 👌