Sista dagen på 2016, tack för det gamla men nu är jag redo för en nystart på 2017. 2017 ska bli ett hälsosamt år. Hälsosam och sund mat, med vardaglig motion. 


Jobbar hela dagen, 20.45 blir jag hämtad med taxi ifrån jobbet och ska då till lars kusin för att fira in det nya året. 

Gott nytt år på er ifall jag inte får tillfälle att skriva sen!

Jag är med i en grupp på fb som är för oss med "trigeminusneuralgi". Där är det en tjej som har tagit en piercing som heter daith piercing. Har läst om denna tidigare och vart intresserad. Den här piercingen tar man i brosk i örat och det kan hjälpa mot migrän och olika slags huvudvärk, i vissa fall sä hjälper den även TN (trigeminusneuralgi). Jag ska ta den. Jag har läst, många är super nöjda och jag bara känner att det kan vara värt att prova. Har ju egentligen inget att förlora på det. 

Hellu!


Har ni haft en fin dag? Det har jag verkligen haft hittils alltså. Fixade lite imorse och lars sov som en gris. Väckte han vid kvart i ett haha snacka om sovmorgon. Då lagade jag frukost, en god omelett mums så gott.  Sen så segade vi bara i soffan i pyjamas hela dagen. Tog en prommis till affären för att handla tacobröd och salsa till middagen. Vi har fått likadana vantar som lars styvmor har stickat, så himla fina! ❤ nu blir det middag och srn filmkväll.