Hellu!

Larmet ringde 05.25 imorse, var såå vidrigt och sjukt trött. Vinkade hejdå till Lars och emilie på flygplatsen och flög till oslo, så trist. 

Hann hem innan jobbet och lämnade väskan och fräschade till mig, har vart så ovanligt pigg idag? Brukar vara dödstrött på jobbet när jag har flygit från lars men inte idag, skönt nog! 

Hade en klump i magen av att ens gå på jobb idag, det har vart såå mycket där i det sista och det har inte känts så bra. Men men "jag bara jobbar där" som jag brukar säga när jag inte orkar lägga ner fööör mycket energi, men det är svårt.

Iallafall, efter jobbet så gick jag och handlade med Leeane och fick snacka lite skit, alltid lika skönt!

Imorgon är min favorit dag på jobb veckan, då är det simning som gäller och en härlig dag då jag bara är assistent åt ett barn.

Gårdagens söndagsstek, alltså gräddsåsen man får till av en stek är så sjukt god!

Köpte bröd efter jobbet, frost bröd 😂 2år gammal film men ändå så sjukt populärt bland barn.. emilie älskar frost (som alla andra småtjejer) hon fick frost läppsyl, tofflor och docka av mig och min mamma i julas haha 😂 tycker det börjar bli lite too much alltså haha. 
Hellu!

Imorse så åt vi fattiga riddare till frukost, såå himla gott! Helgfrukost är verkligen det bästa. Sen så klädde vi på oss och åkte iväg till en jätte fin strand här, lekte lite där och njöt av det fina vädret, riktigt mysigt. Åkte förbi lars päron och hälsade på dom och sen åkte vi hem för att starta på middagen, det blir min favorit, söndagsstek. Så nu puttrar den på spisen. 

Ikväll blir det bara serier och packa väskan, flyger hem imorgon tidigt och då väntar en veckas jobb!

Godmorgon! 🌞

Igår så åt vi en god lördags middag på kvällen. Sen såg vi på barn film och muppade oss med snapchat, som jag skratta 😂

Sen blev det serie kväll för mig och lars, mysigt!!

Idag får vi se vad vi hittar på, solen skiner så vi måste ut i det härliga vädret iaf!