Hellu!

Blev hämtad runt tio imorse utav nina, så styrde vi mot sverige jag, nina, leeane, siri och elise. Så värt att åka över gränsen för att handla alltså. Handlade inte sådär jätte mycket men lite smått och gott gick jag med mig iallafall. Mysig söndag! Köpte kalvstek, har aldrig ätit det förut så ska laga det nästa helg när lars kommer till mig, spännande.

Nu blir det greys i sängen, är dödstrött och sliten alltså. 

Godmorgon! 

Igår så låg jag i sängen och segade, var såå uttråkad och seg. Men så skrev en från jobbet och frågade om jag skulle med på vin och räker hos hennes vännina och sen gå ut, klart jag hade lust till det. Det var super trevligt alltså! Älskar spontana kvällar. Vi drack vin och snackade skit, åt sjukt goda räkmackor och sen drog vi ut och dansade och det var sååå kul. 

Vakna nu med huvudvärk och halsont :( blir hämtad härifrån om 2 timmar och ska åka till sverige för att handla mat så jag har liite tid på mig att bli människa iaf. 


Zumban är ju alltid roligare, men det var mycket roligare med sällskap, skit kul att ha med Leeane. Det finns tre olika instruktörer på gymmet, min favorit hade inte passet idag men en annan duktig tjej hade det. Ska verkligen pröva att få med mig leeane när det är min favorit som har zumban, har en känsla av att leeane kommer älska det! 

Nu har jag städat, bäddat rent i sängen och tagit en låång dusch och rakat benen. 

Får se vad det blir av denna Lördag, sjukt bra start hittils iaf!