Hellu!

Idag var vi bjudna på middag hos Lars päron. Trevligt trevligt. Ligger nerbäddad i soffan och ser på berg och meltzer, alltså fyfan vad dom är roliga 😂 jag har sett alla avsnitt i hawaii, usa och håller nu på med europa, herregud som jag skrattat åt dom där två. Meltzer skulle ringa till roomservice i spaninen och säger till carina att hon ska säga "buenos dias" och när dom svarar så säger hon "bonna seras", hahaha!

Imorgon hoppas jag på ännu mera sol, vill läsa klart min bok och läser bara i solen haha. Den jag håller på med nu, mamma,pappa,barn den andra boken i hammarbyserien är såååå bra! 

Längtar också till ph ikväll, spännande med final uke!


Juste har glömt att uppdatera er om benet. Den där klumpen i benet är kvar men har lagt sig lite mer nu, men har ont. Jag ska röntgas i benet 13 eller 14 juni så läkaren sjukskrev mig ytterligare en vecka så jag kan vila upp mig. Så har alltså endast 7 dagar kvar på mitt jobb i sandvika, känns både ledsamt och skönt, verkligen blandade känslor.

På tal om jobb så ska jag på arbetsintervju i veckan, berättar mer sen ☺
Godmorgon godmorgon!

Igår så storstädade jag hela huset, det är lite skillnad på att storstäda ett helt hus och en liten lägenhet. Iaf riktigt härligt när det är färdigt. Lagade en god pesto kyckling pasta till middag, mums. Sen så hade jag sån lust att hitta på något så vi bestämde oss för bio. Vi såg "our kind of traitor", den var faktiskt väldigt bra. Vi mötte lars pappa på bion också, han och hans kompis hade platserna bredvid haha hur stor va den chansen liksom 😁

Regnet öste ner i stortsett hela dagen igår, men jag klagar inte, det är lite skönt med en regndag efter sol en vecka, så länge man vet att solen kommer tillbaka och de gjorde den redan idag 🌞🌞🌞 så nu sitter jag här ute i solen och njuter. 


Alltså hur snygg jumpsuit 😍😍😍 blev helt kär i den!


Beställer verkligen aldrig från nelly men blev kär i både byxdressen och jumpsuiten. Ska kanske beställa de ikväll, ska ju på sommarfest med jobbet om 2 veckor och det här hade ju vart snyggt å ha då😍