Hellu!

Har ni haft en fin fredag? Jag har haft en väldigt bra fredag. Slappade bara av hela dagen, otroligt skönt. När lars kom hem så lagade vi kyckling tacos tillsammans, mums! Sen så drog vi en spontanare bort till kvadrat (ett shoppingcenter) för att checka lite rea, men vi hittade absolut inget spec. Allt vi kom hem med var en glödlampa till julstjärnan.

När vi kom hem så satte vi upp stjärnan, SÅ himla mysigt. Kollade på en mysig julfilm, hello julkänslor. Sen blev det lite blacklist.

Godmorgon!

Gud vilken konstig morgon. Alltså jag halvsov, så hörde jag någon i trappan men var alldeles för trött för att tänka på det, så jag somnar. Så drömmer jag (vilket kändes som om det hände på riktigt) att lars kom hem så gick han och jag till köket så vänder jag mig om så står en man där man som flyger på mig och tar stryptag. Så vaknar jag. Blev skit rädd så ringde hem lars för att kolla igenom huset 😂 det var ju såklart ingen här, haha mkt action den här morgonen.

När jag väl steg upp så fick jag så himla ont i min mage, men var dödshungrig på frukost så det fick bli en smoothie idag, så himla perfekt. Älskar verkligen smoothisar 😍

Just nu ser jag fear the walking dead, när jag har piggnat till lite mer så ska jag damsuga här hemma så det är fint till helgen när det kommer folk. Sen ikv blir det såklart fredagsmys med tacos, mums!

Ha en fin dag!

Åh vilken mysig dag jag har haft med Marlene! Först var vi på ikea, köpte julmust 😍 hon fick smaka men tyckte att det var skit äckligt haha 😂 sen så åkte vi vidare, hittade rusta, blev helt chockad. Den måste vara ny här i norge, gud så glad jag blev. Köpte jul handtvål haha. Sen så åt vi italiensk lunch och snackade skit. Sen skulle båda handla hem mat så då gjorde vi de, till nästa butik för toapapper haha båda är lika shopping galna så det var perfekt! En jätte mysig dag verkligen!

Nu är jag hemma och har lagat färdigt maten, bara väntar på dom andra så åkker den in i ugnen, makaroni låda idag, mums!