Åååh dagens middag 😍😍 skinkstek med kokt potatis, kokta grönsaker och suuper god sås på skyn, aah vad gott!

Hello!

Vid halv elva så var jag klar med städningen här hemma, guuud vad skönt att jag gjorde det tidigt och såå himla skönt när det är städat haha. Sen så har jag snackat i telefon med min älskade Leeane, åh vad jag saknar henne! Tog en promenad i spöregnet med hennes sällskap i telefon. Sen när jag kom hem igen så började jag att baka knäckebröd, håller fortfarande på för sånt tar ju lite tid.

Åh juste vet ni vad mer jag har gjort, jag har sökt två jobb som jag sååå gärna vill ha. Håll alla tummar för mig nu för jag vill!!

Nu och resten av kvällen blir det the fall för mig, säsong 3 har släppts på netflix så jag tänkte se om säsong 1 och 2 så man minns liksom, har ni inte sett den serien så MÅSTE ni se för den e såå bra!!

Godmorgon!

Igår så var vi trötta, herregud vad jag var trött. Bara låg på soffan och såg serier hela dagen, somnade en stund. Vid fyra tiden kände vi att det var dags att iaf ta en dusch och klä på sig lite och sen lagade vi mat. Vi gjorde en suuper god pizza med biff kött på, mums 😍 somnade rätt så tidigt igår också. Skönt.

Men gud vad tidigt det blev mörkt igår, fyyy så deprimerande. Klockan 5 när vi åt middag då va de svart ute typ, usch 😔 gillar inte dom mörka tiderna alltså.

Idag ska jag städa här hemma, vi skulle egentligen gjort det igår men så orkade vi verkligen inte så det ska göras idag. Har även tänkt att gå ut på en promenad, behöver lite luft och podd i öronen känner jag.

Ha en fin dag!