Ă…Ă„Ă„h dagens middag 😍😍 skinkstek med kokt potatis, kokta grönsaker och suuper god sĂ„s pĂ„ skyn, aah vad gott!

Hello!

Vid halv elva sÄ var jag klar med stÀdningen hÀr hemma, guuud vad skönt att jag gjorde det tidigt och sÄÄ himla skönt nÀr det Àr stÀdat haha. Sen sÄ har jag snackat i telefon med min Àlskade Leeane, Äh vad jag saknar henne! Tog en promenad i spöregnet med hennes sÀllskap i telefon. Sen nÀr jag kom hem igen sÄ började jag att baka knÀckebröd, hÄller fortfarande pÄ för sÄnt tar ju lite tid.

Åh juste vet ni vad mer jag har gjort, jag har sökt tvĂ„ jobb som jag sĂ„Ă„Ă„ gĂ€rna vill ha. HĂ„ll alla tummar för mig nu för jag vill!!

Nu och resten av kvĂ€llen blir det the fall för mig, sĂ€song 3 har slĂ€ppts pĂ„ netflix sĂ„ jag tĂ€nkte se om sĂ€song 1 och 2 sĂ„ man minns liksom, har ni inte sett den serien sĂ„ MÅSTE ni se för den e sĂ„Ă„ bra!!

Godmorgon!

IgĂ„r sĂ„ var vi trötta, herregud vad jag var trött. Bara lĂ„g pĂ„ soffan och sĂ„g serier hela dagen, somnade en stund. Vid fyra tiden kĂ€nde vi att det var dags att iaf ta en dusch och klĂ€ pĂ„ sig lite och sen lagade vi mat. Vi gjorde en suuper god pizza med biff kött pĂ„, mums 😍 somnade rĂ€tt sĂ„ tidigt igĂ„r ocksĂ„. Skönt.

Men gud vad tidigt det blev mörkt igĂ„r, fyyy sĂ„ deprimerande. Klockan 5 nĂ€r vi Ă„t middag dĂ„ va de svart ute typ, usch 😔 gillar inte dom mörka tiderna alltsĂ„.

Idag ska jag stÀda hÀr hemma, vi skulle egentligen gjort det igÄr men sÄ orkade vi verkligen inte sÄ det ska göras idag. Har Àven tÀnkt att gÄ ut pÄ en promenad, behöver lite luft och podd i öronen kÀnner jag.

Ha en fin dag!