Hello!

Igår så jobbade jag som sagt dag, det var ganska härligt att sluta 15.15 och veta att nu är det helg+ledigt i en vecka. Hade jätte kul på jobbet igår. Trivs väldigt bra på det här jobbet, kollegorna är så himla bra!

Vi åt middag igår hos lars päron, det serverades fisk men hans pappa va så snäll och stekte schnitzel till mig, åh det uppskattade jag verkligen. Så det var super gott!

När vi kom hem så helg städade vi. Jag älskar känslan av ett rent hem till helgen, så det var skönt att vi båda städade igår. Idag har jag vart på solariumet, handlat mat och vin och sen tog jag en lång dusch.

Och ikväll blir det fredagsmys, med tacos såklart 😂haha har börjat bli varje fredag nu, ääälskar tacos!!

Hello!

Igår skulle jag laga spenatsoppa, tyckte de lät gott och nyttigt. Började laga och det luktade verkligen inte gott. Var jätte stressad och behövde komma på en annan maträtt som skulle va färdig på max 20 min. Det blev en baconpasta med grädde, parmesan, soja, buljong å vitlök och paprika. Den blev faktislt sjukt god. Igår kände jag verkligen att jag är glad över att jag kan lite i köket haha för å skryta om mig själv lite.

Igår kväll var det kurs på jobbet, kul och givande. Imorse gick jag upp klockan sex, jag hatar tidiga mornar men kände mig faktiskt utvilad och konstigt nog pigg. Hade en bra podd att lyssna på på cykelturen så det var tur det.

Slutar jobbet 15.15 och då har jag helg och har faktiskt ledigt fram till nästa fredag, inte helt fel det asså 😁

Ha en fin dag så hörs vi!

Jag får inte nog av hemma mys kläder alltså!