Ont i magen, kletade på en ansiktsmask, satte på massa gamla afrika låtar och la mig i ett varmt bad. Alltså underbart!!
 
Hellu 😊
 
Idag har jag solat, alltså jag vet att det inte är bra men jag älskar det. Tycker att det är så härligt att cykla 10 minuter bort, lägga mig ned och lyssna på en podd och bara känna värmen. Älskar när man hittar ett "favorit solarium" som ger mycket färg. Haha så underbart! 
 
Har pratat med Anna i tre timmar idag, herregud. Var alldeles för länge sen vi snacka så det var trevligt att kunna snacka så länge. Har även städat här hemma, städat ur kylskåpet, torkat av ytor och en snabb damsuging. Imorgon kommer det folk hit så vill ha det fresch 👌
 
Marlene och alexander kommer hit på grillning på lördag så jag har marinerat kött och kyckling idag redan, SÅ nice! 😍 ska även köpa biffkött så ska vi göra olika grillspettar, mmmh!
 
Efter rotfyllningen igår så har jag inte haft ont alls. Trodde jag skulle ha skit ont i tanden men känner ingenting utav det. Så det är skönt! Men känner att jag blev lite "rädd" igår. Alltså det gick ju bra allting och gjorde inte såå ont men tycker det var sjuukt obehagligt. Usch! 
 
Idag ska jag, lars och emilie hem till lars päron på middag, sen får vi se vad vi hittar på mer av denna dag. 
 
Hellu!
 
Rotfyllde ju som sagt en tand, fan vad obehagligt det var 😣 inte kul alls. Kände ingenting när han la bedövningen vilket var skönt, men sen när han höll på så mycket så va de sjukt obehagligt och gjorde lite ont av och till. Vill inte göra om det, men måste det faktiskt. En tand till ska rotfyllas om några veckor fy. När jag är färdig med mina tänder så ska jag gå på tandläkarkontroll varje år alltså, tänker aldrig ha det såhär igen. Somnade på soffan när jag kom hem, helt slut efter att ha spänt mig haha 😅
 
Nu är jag och lars ute på äventyr.