Vilken Angelica dag jag har haft och det var behövligt. Först min promenad imorse, så härligt. Långt telefonsamtal med mamma ♡ sen hem och så fick jag för mig att städa. Så städade och lyssnade på skäringer & mannheimer podden, väldigt bra. 
 
Sen tog jag ett varmt bad och lyssna på musik. Nu soffläge med serier. 
 
Så skönt att inte ha några måsten utan har bara gjort det jag kännt för att göra. 
 
 
 
Idag tog jag en promenad bort till kyrkogården. Behövde sitta där en stund och tänka och känna efter lite. Jag har ju alltid tyckt att det är något fridfullt med kyrkogårdar. Många tycker det är läskigt, men jag vet inte varför jag känner som jag känner vid kyrkogårdar. 
 
Nu är det ca 1,5 vecka kvar till begravningen, vad konstigt "min pappas begravning" jag vet ju att det är såhär nu men samtidigt är det så svårt att förstå. 
 
 
 
Igår efter vi ätit middag så kom lars föräldrar förbi med blommor. Himla fint av dom. 
 
 
 
Idag har jag hållt igång sedan jag vakna. Det är skönt att ha saker och ting att göra så man inte bara sitter och tänker och tänker. Har bakat grova pizzabullar, 38 stycken, blev väldigt bra.
 
 
Idag är det två veckor sedan pappa gick bort. Två veckor, det är så konstigt det här 😢 ska ta en promenad sen med lars tönkte jag, gå förbi kyrkogården. Gud vad jag saknar pappa, har känt flera gånger att jag bara vill ringa han och berätta om saker och ting..