Väskan är packad, hemmet är städat, nu ska jag bara platta håret och sminka mig lite så är jag klar. Planet går dock inte förens senare. Vi ska mellanlanda i oslo också, hatar det. Flygresa från stavanger till arlanda direkt tar ca 1 timme och 20 minuter, men nu ska vi mellanlanda och är det 1 timme till oslo och typ 1 timme och 20min från oslo till arlanda 😥 jaja har ju iaf sällskap av Lars denna gång vilket känns bra.
 
 
 
Imorse så spöregnade det hela morgonen, men så precis när jag skulle cykla till jobbet så slutade det regna. Himla skönt. Efter jobbade så lagade jag och lars middag tillsammans. Ser inte mycket ut för världen, men mums. Schnitzel, ris, broccoli och currysås riktigt gott. 
 
Sen så började jag att packa inför sverige turen. Försöker att inte ta med för mycket men tycker det är skit svårt. Men ganska ok packning hittils. Lite grejer som hönger på tork nu som ska i imorgon. Imorgon ska jag även städa här hemma, så det är fresch när man kommer hem igen, bästa känslan när man vart bortrest hehe. 
 
Har under kvällen bara legat i soffan och sett på tv. Är så himla glad för att vi har fyran. Gw:s mord (repris från igår) halv åtta hos mig, idol och nu snickar program för Lars. Förut var det bara serier som gällde för mig men nu tycker jag det är skönt att se tv också. 
 
 
Landar i sverige imorgon kväll och då är det full rulle på denna sverige resa. Mest tid med mamma såklart! ❤
 
tänk att det idag är tre veckor sedan pappa dog, det är så konstigt. Det har aldrig gått såhär lång tid utan att prata med han. När jag var i tanzania i tre veckor så tror jag inte vi pratade i tlf då (men smsade) och det var den längsta tiden vi gått utan att prata...ja och så nu då 😔 
 
Godmorgon!
 
Läste igenom det inlägget jag skrev igår och började skratta, vilket förvirrande inlägg. "Den måndagen, den tisdagen" man lär ju inte hajja någonting av när, var, hur jag mena. Hehe men men.
 
Igår var det dags för jobb igen, kändes lite konstigt men samtidigt skönt att få annat att tänka på. 
 
När jag kom hem från jobb så stod lars och lagade middag. Ganska härlig känsla att komma hem från jobb och han fixar middagen. Jag va sjukt hungrig också så han samla lite plus poäng. Vi åkte sen förbi hans pappa och inger så fick jag ett par nya ull tofflor. Älskar verkligen tofflorna som inger gör, dom är så sköna och så fina 😍
 
Sen så låg vi bara i soffan och såg på "lyxfällan" och idol. Kändes som en riktig höst kväll igår med regnet utanför. Lagade god bruchetta till kvällsmat. Mums. 
 
Imorgon åker vi till sverige, det ska bli skönt att få träffa mamma igen ❤