Usch vilken dag det här har varit, inte så bra. Vaknade tidigt och har sen haft huvudvärk hela dagen. Legat i sängen i två timmar med en kall handduk på huvudet och halv sovit en stund men det släppte ändå inte...
 
Sen så åt jag så himla god lunch idag 
 
Och nu ikväll så gick vi ner till en sjö för att mata fåglarna. Jag och E blev skit rädda för fåglarna var så nära men lars brydde sig knappt hehe, skönt med luft. 
 
Imorgon ska vi på bröllop, lars kusin och hans tjej gifter sig. Känns lite jobbigt men vad ska man göra, inget blir bättre av att ligga hemma ochvara ledsen och tänka. Livet måste ju fortsätta fast det är tufft. För tufft är det just nu. 
 
Nu ska jag och lars ha lite spa, ansiktsmask och grejer så vi är fräscha imorgon.

1 kommentarer

Anonym

25 Aug 2017 20:27

Vet att inget jag skriver kan lindra vad du känner just nu. Har gått igenom liknande och man måste få vara ledsen MEN man måste få se lycka också. Det är världens svåraste balans. Jag kände att jag inte hade rätt att göra annat än att sörja (för jag ville inte!! Jag ville liksom vara ledsen för det gjorde så ont? Hoppas du förstår vad jag menar) men när jag tänker tillbaka var det precis vad jag behövde. Bry dig inte om ifall du blir ledsen under dagen osv!!! Alla förstår! Känner du att du inte orkar så stanna hemma. Inget blir heller bra av att känna en massa måsten när man går igenom sorg.

Tiden läker inga sår. Faktiskt. Men med tiden blir det lite lättare att andas och man ser lite lite längre för varje dag.

Bara mina tankar.. såklart känner alla olika men kände att jag ville skriva. Kram

Svar: Tack så mycket för din fina kommentar. Jag förstår precis vad du menar. Ibland sväljer man gråten för det blir för jobbigt att börja gråta där och då. Men förstår att detta kommer ta tid..men tack ♡
angelica sjölin

Kommentera

Publiceras ej