Vilken jäkla morgon!
 
Eller det började väl egentligen igår, ringde legekontoret 17 gånger igår men kom aldrig fram. Så tänkte att jag åker dit till öppningstid. 
 
Så igår kväll hade jag mer ont i örat, la in bomull och det rann gul vätska ändå, genom bomullet aaa men ni hajjar vad snuskigt. Somnade vid elva, vakna tolv pga lars gick i sömnen, somna om, vakna två av värk. Åh fyy vad ont det gjorde. Lyckades sen somna om till kvart över sju. 
 
Cyklade till mitt legesenter, där hänger en lapp om att det är stängt. Men jaaa jäklar vad kul, stod inget på hemsidan eller något. Så jag fick cykla bort till ett annat vikariat legesenter, dom kunde inte hjälpa mig...fick ringa nästa och då fick jag en tid kvart över tio. Hittade inte dit så fick cykla runt lite i cirklar innan jag tillslut kom fram. Det har verkligen vart smärta, svett och tårar denna morgon. Fy inte min dag. 
 
Nu väntar jag bara på domen, jag är bara så nervös att han ska säga att det inte brytit ut ännu till öroninflamation för så var det den där gången jag fick det i april. Då hade det inte brytit ut på tisdagen men på torsdagen så var det en både yttre och inre infektion så det tog ju ett tag innan jag fick medicin sist och så kan jag inte hålla på nu. Behöver bara bli av med skiten, snabbt. 
 
 

Kommentera

Publiceras ej