Hellu!
 
Gissar på att ni är trötta på att höra om att jag är trött och sliten?😅 men isåfall sluta och läs nu haha, måste ventilera mig lite. 
 
Andra dagen på jobbet, gick väldigt bra. Förmiddagen var härlig för då var vi på tur och det var skönt att vara ute i friska luften. Men eftermiddagen var inge bra för mig, fick migrän anfall. Alltså det var vidrigt. Kände först vanlig huvudvärk som bara blev starkare och starkare och jag är glad att vi idag fick sluta en timme tidigare för jag höll på att spy av smärtan. Jag ville ju absolut inte gå hem tidigare utan krigade på men det var helt jävligt. Som tur var så var de en snäll kollega som körde mig hem när vi sluta så då tog jag en snabb kalldusch och så la jag mig i sängen med en iskall handduk på huvudet. Sov i kanske tio minuter. Men har ändå haft huvudvärk hela kvällen. 
 
Tror all den här huvudvärken kan ha och göra med massa nytt + att jag har lagt om kosten, vet att det kan ta ett par dagar innan kroppen vänjer sig så jag får bara kriga på. Jag ger det en vecka iaf och om huvudvärken inte är det minsta bättre då så måste jag nog ha kolhydrater till frukost och en del till lunch också kanske. 
 
Idag lagade vi lövbiffswok till middag, gott men den blev alldeles för stark. Herregud vad de brände på läpparna när jag ätit upp haha fy! 😅 
 
Sen har jag bara legat på soffan och tagit det lugnt. Ville egentligen träna men inte en chans med den hör huvudvärken. Men imorgon blir det träning 💪 
 
 

Kommentera

Publiceras ej