Imorse så spöregnade det hela morgonen, men så precis när jag skulle cykla till jobbet så slutade det regna. Himla skönt. Efter jobbade så lagade jag och lars middag tillsammans. Ser inte mycket ut för världen, men mums. Schnitzel, ris, broccoli och currysås riktigt gott. 
 
Sen så började jag att packa inför sverige turen. Försöker att inte ta med för mycket men tycker det är skit svårt. Men ganska ok packning hittils. Lite grejer som hönger på tork nu som ska i imorgon. Imorgon ska jag även städa här hemma, så det är fresch när man kommer hem igen, bästa känslan när man vart bortrest hehe. 
 
Har under kvällen bara legat i soffan och sett på tv. Är så himla glad för att vi har fyran. Gw:s mord (repris från igår) halv åtta hos mig, idol och nu snickar program för Lars. Förut var det bara serier som gällde för mig men nu tycker jag det är skönt att se tv också. 
 
 
Landar i sverige imorgon kväll och då är det full rulle på denna sverige resa. Mest tid med mamma såklart! ❤
 
tänk att det idag är tre veckor sedan pappa dog, det är så konstigt. Det har aldrig gått såhär lång tid utan att prata med han. När jag var i tanzania i tre veckor så tror jag inte vi pratade i tlf då (men smsade) och det var den längsta tiden vi gått utan att prata...ja och så nu då 😔 

Kommentera

Publiceras ej