Godmorgon!
 
Igår kväll när vi la oss i sängen så sa jag till lars att vad tråkigt det har blivit nu när vi har börjat jobba. Jobb, hem och laga mat, äta, träna, död i soffan, sova. Fy vad tråkigt. Men ändå på något sätt lite skönt med rutiner, speciellt för mig som inte har jobbat heltid sen förra året i maj. 
 
Somnade vid elva tiden igår, tycker elva är perfekt tid att somna. Då får jag 7-8 timmar sömn beroende på när jag ska upp såklart. Jag har vaknat minst två gånger varje natt den hör veckan och sover helt sjukt lätt. Säkert nervös för att försova mig haha. Drömde en mardröm inatt så vaknade en halvtimme före larmet men då höll jag mig bara vaken istället för att ens pröva att somna om, blir bara tröttare då. 
 
Tänkte ge er ett frukost tips. Jag vill äta nyttigt nu och jag älskar havregrynsgröt. Hör i norge säljer dom havregrynsgröt som risifrutti, alltså kall med sylt. Låter kanske äckligt men det är riktigt gott. Så var jag i affären igår och letade efter de men de va slut så då tänkte jag att jag kan göra det själv istället. Så bara koka havregrynsgröt som vanligt, jag hade den sen i en matlåda i kylskåpet. Åt den idag till frukost med hallon sylt utan socker. Väldigt gott och mättande 👍
 
Okej, ha en fin dag nu ska jag hoppa på cykeln och cykla 7km. Håller tummarna att jag kommer fram före regnet börjar.
 

Kommentera

Publiceras ej