Godmorgon!


Lyckades somna tidigt igår, så himla skönt! Eller tidigt och tidigt, jag somna väl runt 12 haha. Idag är jag på jobb, himla kul att va tillbaka! Startade slow cookern imorse med en kycklinggryta. Idag kommer lars systrar på middag hos oss så himla perfekt att bara ha det färdigt liksom 👌😁 älskar verkligen slowisen, speciellt nör jag ska jobba. 

Ha en fin dag!

Hellu!


När lars kom hem så frågade han hur det gick hos läkarn och då började jag gråta igen. Alltså jag tycker det här är skit jobbigt men gissar på att jag gråtit så mycket idag för jag säkert ska ha mens när som helst 😂😂 iaf det kändes inte helt 100% bra efter läkarbesöket, jag sa till anna i tlf att jag hade hellre önskat att man kunde bytt den dagliga medicinen till något annat. Iaf så ringde läkarn mig när jag kom hem och sa att hon hade ringt neurolog och pratat med den om mig och då sa den att jag skulle pröva en annan typ av medicin och trappa ned på den jag äter nu...aa men ni hör ju jag är ju nästan läkare för de va ju exakt de jag sa till anna tidigare 😉 men så sende hon remiss till vanlig neuro först ist för den specialisten för det har lite med pris och så att göra och det känns helt för mig, iaf försöka en gång till där på neuro för att få ordentlig hjälp. Så det känns bra. 

När jag gråtit klart till lars så satte vi oss för att äta middag så ringde det på dörren. Så kom lars styvmor med en blomma och choklad till mig ifrån henne och lars pappa. Så himla fint av dom!

Dagens middag blev stekt blomkålsris och det var väldigt gott! Vi lagade det med fläskfile och kyckling men jag hade nog bara tagit kyckling.


Du behöver:
1 stor blomkål
Strimlad kyckling
Kycklingfond
Vitlök
Amerikansk grönsaksblandning (ärtor, morötter och majs)
Sötsur sås
Soja
Ägg

Stek färdigt köttet och sen i med resten i stortsett, knäck ägget i mitten och låt det stelna till lite innan du blandar det med allt. Och sen ät och njut! Enkelt, snabbt och nyttigt!