Hellu 😊


Har Ă€ntligen fĂ„tt ta igen lite sömn. Jag somnade fast jag hade sĂ„nna smĂ€rtor i ansiktet igĂ„r, men skönt att jag fick sova ordentligt iaf. 

IgÄr sÄ testade jag min nya brun utan sol, shit vad bra den var. Jag hade den pÄ i ca 3 timmar och sen duscha jag av den och det blev en ljusbrun fin fÀrg. NÀsta gÄng ska jag nog ta den pÄ pÄ kvÀllen och sen duscha av pÄ morgonen. Nu ville jag mest bara testa den. Men rekomenderar den verkligen.

Idag Ă€r det jĂ€tte fint vĂ€der ute, blĂ„ himmel och sol. Dock sĂ„ har jag suttit inne för jag har behövt ringa till helfo och sökt jobb och ordnat. SĂ„nt kul ni vet. 

Ska snart röra mig mot jobbet, det Ă€r nya tider dĂ€r sĂ„ idag börjar jag 14.30, lite ovant men man vĂ€njer sig. Ska bli kul att jobba ikvĂ€ll iaf 😊

Ha en fin dag!

Jag sover, djupt. Spelar ingen roll vilken sida jag sover pĂ„ för jag sover gott. Vinden blĂ„ser i mitt ansikte, det gör mig ingenting, friskt vĂ€der Ă€r hĂ€rligt, jag Ă€ter inte mediciner 2 gĂ„nger om dagen med vidriga mediciner. 


Men sĂ„ vakna jag, klockan var bara 5 pĂ„ morgonen den september natten. Bam, det gjorde sĂ„ ont. En smĂ€rta som inte gĂ„r att beskriva. Nu gör vinden ont i ansiktet men jag har lĂ€rt mig att om jag har munnen stĂ€ngd eller lĂ€gger tungan för tĂ€nderna sĂ„ kommer inte smĂ€rtan lika snabbt, jag tar mediciner morgon och kvĂ€ll, 4 tabletter, dom har biverkningar. 

En kvÀll nÀr jag cyklade hem efter jobbet i helgen sÄ kÀndes det som tvÄ sprutstick rÀtt i kinden, nÀr jag kom hem sÄ hade jag sÄnna smÀrtor i ansiktet, tryck i öronen och kunde bara sitta och andas mig igenom detta anfallet.

Just nu, sitter jag uppe och hĂ€rdar ut ett smĂ€rtanfall, eller det hĂ„ller pĂ„ att lĂ€gga sig nu men det Ă€r vidrigt. Jag vill ligga i sĂ€ngen och pröva att sova just nu... 

Hellu!


Åh skikkeligt mysig att Ă€ta frukost med sĂ€llskap sĂ„hĂ€r en mĂ„ndag, vĂ€ldigt trevligt! Efter frukosten sĂ„ slappa vi bara av i soffan och snacka skit och sen Ă„kte vi mot röntgen. Sjukt snĂ€llt av marlene att köra mig dit, vet inte hur jag annars hade tagit mig dit och sĂ„ va de kul Ă„ hĂ€nga med henne fast vi hĂ€ngt hela helgen 😂

NĂ€r jag kom hem sĂ„ laga jag klart dagens middag som blir kycklingsallad, gud sĂ„ gott. Blandade i lite röd pesto ocksĂ„, mums 👌

Nu ska jag bara ligga pĂ„ soffan till Lars kommer hem, Ă€r sĂ„Ă„Ă„ trött. 

Förresten MR röntgen gick bra, höll pÄ att somna men dÄ var det preciis fÀrdigt. Jag Àr inte klastrufobisk (hur man nu stavar de) men det var ÀndÄ lite obehagligt att ligga i den maskinen med en grej över huvudet ocksÄ. Men de gick bra. Nu fÄr vi bara hoppas att man kan se vad det Àr. HÄll tummarna för det!