Hellu 😊


Har äntligen fått ta igen lite sömn. Jag somnade fast jag hade sånna smärtor i ansiktet igår, men skönt att jag fick sova ordentligt iaf. 

Igår så testade jag min nya brun utan sol, shit vad bra den var. Jag hade den på i ca 3 timmar och sen duscha jag av den och det blev en ljusbrun fin färg. Nästa gång ska jag nog ta den på på kvällen och sen duscha av på morgonen. Nu ville jag mest bara testa den. Men rekomenderar den verkligen.

Idag är det jätte fint väder ute, blå himmel och sol. Dock så har jag suttit inne för jag har behövt ringa till helfo och sökt jobb och ordnat. Sånt kul ni vet. 

Ska snart röra mig mot jobbet, det är nya tider där så idag börjar jag 14.30, lite ovant men man vänjer sig. Ska bli kul att jobba ikväll iaf 😊

Ha en fin dag!

Jag sover, djupt. Spelar ingen roll vilken sida jag sover på för jag sover gott. Vinden blåser i mitt ansikte, det gör mig ingenting, friskt väder är härligt, jag äter inte mediciner 2 gånger om dagen med vidriga mediciner. 


Men så vakna jag, klockan var bara 5 på morgonen den september natten. Bam, det gjorde så ont. En smärta som inte går att beskriva. Nu gör vinden ont i ansiktet men jag har lärt mig att om jag har munnen stängd eller lägger tungan för tänderna så kommer inte smärtan lika snabbt, jag tar mediciner morgon och kväll, 4 tabletter, dom har biverkningar. 

En kväll när jag cyklade hem efter jobbet i helgen så kändes det som två sprutstick rätt i kinden, när jag kom hem så hade jag sånna smärtor i ansiktet, tryck i öronen och kunde bara sitta och andas mig igenom detta anfallet.

Just nu, sitter jag uppe och härdar ut ett smärtanfall, eller det håller på att lägga sig nu men det är vidrigt. Jag vill ligga i sängen och pröva att sova just nu... 

Hellu!


Åh skikkeligt mysig att äta frukost med sällskap såhär en måndag, väldigt trevligt! Efter frukosten så slappa vi bara av i soffan och snacka skit och sen åkte vi mot röntgen. Sjukt snällt av marlene att köra mig dit, vet inte hur jag annars hade tagit mig dit och så va de kul å hänga med henne fast vi hängt hela helgen 😂

När jag kom hem så laga jag klart dagens middag som blir kycklingsallad, gud så gott. Blandade i lite röd pesto också, mums 👌

Nu ska jag bara ligga på soffan till Lars kommer hem, är sååå trött. 

Förresten MR röntgen gick bra, höll på att somna men då var det preciis färdigt. Jag är inte klastrufobisk (hur man nu stavar de) men det var ändå lite obehagligt att ligga i den maskinen med en grej över huvudet också. Men de gick bra. Nu får vi bara hoppas att man kan se vad det är. Håll tummarna för det!