Heeej!
 
Vilken lång dag. Mycket info, nytt, nytt och nytt. Så det tar på krafterna. Men det känns bra! När jag kom hem så lagade vi middag ihop, stuvade makaroner, broccoli och falukorv. Mums så gott! 
 
Sen så drog vi på oss träningskläder och åkte till gymmet. Alltså det tog emot. Herregud så tungt det var. Jag hade huvudvärk, har inte ätit ordentligt idag och en lång dag med massa nya intryck och information. MEN, jag tränade och är så jäkla stolt och nöjd över det nu. Tränade på crosstrainern och löp bandet, så himla skönt nu såhör efteråt!
 
Nu blir det norska jordgubbar och slö tittande på tvn. Skönt!
 
Godmorgon!
 
Sitter och äter frukost. Hatar egentligen att äta såhär tidigt men blir dödshungrig av att inte göra det. Har sovit gott inatt men lätt, vaknat flera gånger och kollat klockan haha. Är lite nervös. Men wish me good luck!
 
Dagens frukost, två hemmagjorda fröknäcke, med svensk leverpastej och gurka, mums! Ett glas  citron vatten.
 
Heeej!
 
Har fixat lunch till imorgon till oss, kycklingsallad. Ser kanske inte jätte gott ut men är massa grönsaker under äggen och salladen 😅 
 
 
Sen så har vi bara chillat idag. Skönt det. Känner mig skit trött idag. Tänk att jag ska börja jobba imorgon. Måndag-fredag så ska jag jobba. Herregud som jag har sökt jobb sedan jag flytta hit och nu är det dags. Känner mig redo för det och tycker det ska bli kul. Kul att få en lite mer meningsfull vardag och få rutiner, kul att lära känna nya kollegor. Det blir spännande! 
 
 
Nu har vi precis ätit mat. Ser kanske inte mycket ut för världen men var gott. Jag har verkligen ingen matinspo som jag skrev förut. Inget som jag är sugen på och så blir jag lätt illamående när jag äter. Känner inte riktigt igen det här men är säkert bara en period nu. Idag åt jag bara schnitzel och broccolin, struntade helt i riset som jag var så sugen på när jag lagade middagen? Haha så konstigt.