Heeej!
 
Vart ska jag börja?
 
Vi är hemma och vi har haft det underbart. Vår första utlands resa ihop och det var så mysigt att resa ihop! ♡
 
Resan till bulgarien blev kaos. Flygresan skulle ta 3,5 timme men tog 6,5 timme. När vi närmade oss burgas flygplats så stängdes flygplatsen och vi var tvugna att landa i varna. Piloten sa att det var "pga oväder" tror ni stackars flygrädda lars blev stressad då eller? Så påvägen till varna så var han så nervös, vi förväntade oss turbulens men ingenting. Allt gick fint. Så när vi landa fick vi höra att det inte alls var oväder, det var en olycka som hade skett på burgas flygplats. Så vi var tvugna att sitta i planet i nästan 2 timmar på varna innan flyget äntligen kunde lyfta och åka till burgas igen. Det var inte det roligaste alltså. När vi kom till burgas så var det smock fullt för alla plan kom ju samtidigt. Så det var sjukt mycket folk, vidrigt varmt och min väska kom typ sist av alla. 
 
Iaf, vi kom fram till hotellet till slut. Det var mulet första dagen och poolen var iskall haha, men vi var glada ändå över att äntligen vara framme. Det blev ett dopp i poolen och på kvällen så promenerade vi runt, åt middag på en resturang och sen gick vi en promenad på stranden. Mysigt. 
 
Alla andra dagar så har vi haft strålande sol. Vissa dagar spenderades på stranden, badande i stora vågor, drack iskall pepsi max twist på stranden, åt kycklingkebab till lunch, sola, läste bra böcker. En del dagar så blev det hel dagar vid poolen, härligt det också. 
 
Efter sol och bad på dagtid så var det dusch och fix och sen lite vin på balkongen innan vi gick ut och åt på olika resturanger. Är inget fan av maten i bulgarien, jag hade riktigt otur med maten. Sen strosade vi runt, drack goda (och äckliga) drinkar och bara njöt av semestern.
 
En kväll så anordna tui en musik quiz på en dansk resturang som hetter h.c andersen, så vi gick dit. Det var super trevligt och såå god mat. Vi åt där tre kvällar i rad sen mums! Sista två kvällarna fick vi sällskap av våra grannar som ocksp var ifrån stavanger. Också ett par så hängde med dom och åt middag och drack lite drinkar väldigt mysigt.
 
En dag så åkte vi till badeland, åh det var så himla kul! Dock alldeles för långa köer men vi var där i 6 timmar och det räckte gott och väl, väldigt kul!
 
Mitt blonda hår är inte så blondt längre, har blivit grönhårig av poolen 😭
 
Vi har haft det väldigt bra, så himla mysig resa! Känner att texten blev huller om buller och bilderna också men ni hajjar nog. 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej