Hellu!
 
Har en känsla av att det här kommer bli en så bra fredag. Fast jag har haft huvudvärk sen jag vakna å ont i magen. Jag har sovit gott inatt och länge imorse, solen skiner och det är varmt och skönt ute, jag har en ny fin klänning som jag ska ha på mig ikväll, ska ut med mina favorit kollegor. Aaa men ni hör ju, bra fredag! 
 
 
Hellu!
 
Ikväll så har jag å lars vart ute i garaget och fixat. Han har fixat med sitt och jag hjälpte till att måla en grej. Lyssnade på en skit bra podd som hette "spår" jag gillar ju p3 dokumentär men har lyssnat klart på exakt varje avsnitt. Så hitta jag nu spår som är lite mer ingående kring brotten, verkar va en skit bra podd! 
 
Nu ska jag strax sova. Örat har börjat värka. Ah jag blir galen. Jag kan nästan lova att jag kommer få sån där smärta igen som jag hade sist och så kan jag nästan lova också att det kommer bli en tur till läkarn igen för att byta antibiotika. Hoppas inte det blir så men har en känsla av att det blir som sist. 
 
Imorgon ska jag ut med kollegor så vägrar ha ont i örat då. Godnatt!
Imorse efter tandis så skulle jag gå å köpa frukost och har senaste tiden vart sugen på fil och flingor. Så kom jag på att undra om marlene kommer hajja vad jag menar med fil å flingor 😂
 
Älskar att ha norska vänner 😂