Hellu!
 
Jag är chockad själv över energin jag har haft idag, så himla skönt och hoppas att det fortsätter. Vart en väldigt aktiv dag på jobb, hem och fixa och sen har jag och lars vart och kikat och fixat lite. 
 
Har nu sjunkit ner i soffan, skönt. Så nu blir det prison break och ikväll paradise. Blev ett extra jobb pass på mig imorgon, det blir kul det!
 
Dagen mycket enkla middag, men gott!
 
Godmorgon!
 
Igår kväll så var det jobb för mig, ett härligt jobb pass. Var inne och tog sista hpv sprutan, den gjorde lite ont men skönt att det är gjort. Den känns viktig. Somnade runt 2 tiden igår och gick upp 06.40 idag, härligt det.
 
Har ju trappat ned på ena medicinen jag äter för nerven. Har haft huvudvärk sen jag börja trappa ned men det gör ingenting så länge jag slipper den medicinen. Är nu nere på halvdos och börjar känna igen mig själv mer och mer. Har mycket mera energi nu, vilket är sjukt skönt. Innan så var jag som i en dvala, var trött hela tiden och allt var "lite jobbigt". Känner att jag har haft mycket mer energi på jobb den här vilken vilket är underbart. Härligt härligt!
 
Idag är det jobb till tre och sen hem och fixa middag. Idag blir det vårrullar, mums!! Senare ska vi ut på lite ärenden. 
 
Så härligt att ha ett jobb där man kan fixa frukost och äta den i lugn och ro. Minns frukosten i barnehage, de va en knäckemacka stående liksom. Idag lyxa jag till det med äggröra, mmmh! 😍 
 
Hellu!
 
Kvällsvakten på jobbet gick väldigt fort igåt. Fick ett samtal igår som jag bara hoppas kommer gå min väg, håll tummarna för mig! 
 
Idag sov jag ända till tjugo i tio, aah det är så jobbigt att inte ha en ordentligt dygns rytm med tanke på att jag imorgon ska gå upp 06.45 och min kropp är inställd på att somna vid 1-2 tiden och vakna 9-10 så när jag mitt i allt har en dagvakt så är inte kroppen van, störigt.. men det går bra ändå. 
 
Iaf, marlene kommer och hämtar mig om inte allt för lång tid, d0 ska vi åka och ta den sista hpv sprutan. Skönt! Fick hem ett brev i posten om att gå och ta sån cellprov, jag är nervös men måste ju ta det. Sånt är ju skit viktigt. Göre ni också!