Gud vad jag märker av vintertiden, brukar faktiskt inte göra det såhär men nu så. Mörkret ute vid fem tiden, usch!! Jag och lars låg i soffan och såg på tv, båda somnar. Så vi sov säkert en halvtimme i soffan nu ikväll, så trötta. 
 
Skulle nog hellre ha sommartid jämt utan å hålla på å krångla. Man påverkas ju jätte mycket utav det fast det bara handlar om en ynka timme.
 
 
 
Nu är vi hemma igen. Fick jätte god mat hos lars päron. Hasselbackspotatis, grillade kotletter och grönsaker mums! Sen var vi förbi affären, jag behövde handlade lite för imorgon får jag lunch besök 😊
 
Snart blir det halv åtta hos mig och sen lite sofias änglar.
 
 
Gick runt mosvannet med cathrine, så skönt att vi bor nära varandra. Gillar verkligen att ses över en promenad. Det är så härligt också!
 
Sedan så har jag varit hos läkarn, pratade huvudvärk. Hon hänvisade mig till neurolog huvudvärkskliniken, det tkr jag är skit bra! Det var verkligen iskallt ute idag. Usch. Så tog en varm dusch och ska nu äta avokado mackor och dricka en kopp te.
 
Idag ska vi på middag hos lars föräldrar, mysigt. Det är alltid så gott att bli bjuden på mat, som om maten alltid smakar bättre då och sen är det ju trevligt också 😊