Den här fredagen har verkligen varit bra. Jobbdagen var stressig men det var bara skönt för den gick såå fort. Lars kom och hämtade mig idag så jag slapp cykla i den vidriga motvinden hehe. Sen så åkte vi hem, tog en dusch och satte på mig mjukis kläder. Vi ordnade middagen, drack ett glas rödvin och biff fajitasen var så god, mums mums. Fredags idol, woho. Rätt person som åkte tycker jag. Härlig, seg fredag. När jag var 20 så hade jag fått panik av en sån här fredag 😂 då var det bara party som gällde haha.
 
 
Godmorgon fredag!
 
Weheej min favorit dag på veckan. För att den här fredagen skulle bli ännu mer favoritig för mig så tog jag städningen igår så det är rent och fint när man kommer hem från jobb, aah that feeling. Sen så tog jag en lång dusch igår med rakning av ben och hårinpackning och hela köret, fresch. Och ikväll ska vi äta biff fajitas till middag, mmmmh! Så har hackat upp grönsakerna och fixat köttet så det är bara att steka i ordning sen och vin på kylning. Snacka om att jag är en kontroll/planerare människa. Haha jag gillar att ha saker på mitt sätt och förberett liksom. 
 
Solen skiner och det är fredag, svårt att inte känna sig på bra humör då 🙆‍♀️ idag äntligen ska så ska vi ha fredags mys, sån skikkelig. God mat, gottis i soffan framför idol, mysigt. 
 
Haha måste berätta om imorse. Igår kväll bad jag lars smyga när han skulle upp så jag slipper vakna av han jämt. Så jag vakna och tyckte att jag såg han smyga och så blev jag så nöjd och somna om. Sen vakna jag klockan åtta, så när jag sträcker mig mot mobilen så känner jag att något rör sig bakom mig, nej där ligger lars och försover sig 😂 haha shit vad jag blev rädd.
 
 
 
Godmorgon!
 
Idag vakna jag sju och kunde inte somna om 😫 blöh! Så jag gick upp och kokade gröt till frukost, sedan så städade jag, skönt att det är gjort. 
 
Ska snart röra mig mot läkaren, ska lämna blodprov och sen ska jag förbi gina tricot påvägen till jobbet. Sen blir det jobb till halv 5. Idag äter vi rester ifrån igår, älskar när det finna rester, speciellt när jag slutar sent 😁
 
Gröt med massa kanel och råkade bli för mkt mjölk 🤣