Vilken höstdag det har varit idag. Känns som om träden knappt hunnit ändra färg innan man ser gul/orangea löv på marken. Jag glömde mina regnkläder idag till jobbet och cykel turen till jobbet gick helt ok, det började dugga när jag kommit halvvägs. Men cykelturen hem, då spöregnade det. Jag var helt helt blöt och frusen när jag kom hem, sådär extra härligt när jag känner mig lite halv sjuk redan.
 
Tog en varm dusch, åt rester till middag som var så himla gott. Sen kokade jag en stor kopp te med honung och ingefära i. Inte så jätte gott med ingefära tycker jag, men hoppas jag ska känna mig bättre iaf. Jag har verkligen ingenting emot att hösten är här, har riktigt höstmood. Stickade mysiga tröjor, långkokta grytor, tända ljus, tycker om hösten faktiskt. Regnet är väl inte skit kul när man är ute dock. 
 
Imorgon så är det förpremiär på filmen I.T och som jag har längtat. Vi ska se den tillsammans med steven och christine och innan filmen så ska vi äta asiatisk middag ihop. Mysigt sådär mitt i veckan. Det gör mig så ledsne att pappa aldrig hann se den, vi hade pratat så mycket om just I.T
 

Kommentera

Publiceras ej