Heej!
 
Vilken lyckad kväll det blev. Jag hade verkligen 0 energi nör jag kom hem idag, men bara att börja fixa. Dusch och fixa mig och sen förbereda middag. Lars kom hem och fick sin födelsedagspresent som var en ny vinterjacka som jag vet att han suktat efter, han blev jätte glad. 
 
Sedan ordna jag med maten, han reagera inte ens att jag lagade middag för flera personer 😂 jag satt och sa till han att jag va så trött och dålig och bara ville se film efter maten och sova tidigt. Så ringde de på dörren. Han hajja inget. Så som en suprise så kom anders och cathrine (lars bästa vän+tjej) jag hade bestömt det med dom för typ 1,5 vecka sen. Så lars blev ju jätte glad. Och då gick hissen upp och han hajja varför jag lagade så mycket mat haha. 
 
Så vi satte oss och åt middag, det blev potatis och morötter i ugn, rosenkål, rödvinssås och helt perfekt saftig fläskfile. Så himla gott om man får säga de själv. Sedan blev det jordgubbstårta, inte den finaste men god. Då kom även lars pappa och styvmamma förbi så dom fick också tårta, väldigt trevligt. 
 
Sen blev det spel och skitsnack med anders och cathrine. Väldigt trevlig kväll. Ibland är det enkla det bästa alltså. Lars verkade väldigt nöjd och det är det viktigaste! ❤
 
Nu ska jag försöka sova, ska upp tidigt imorgon för jobb. Känner att jag längtar efter mina kollegor på søris. 
 
Godnatt.
 
 

Kommentera

Publiceras ej