Hellu!
 
Vilken härlig helg detta har varit hittils. Typ precis en sån helg jag känt att jag behövde. 
 
Igår efter jobb så cykla jag snabbt hem, tog en dusch och sen så lagade vi tacos, var såå himla himla gott. Sen så gjorde vi oss i ordning och tog taxi bort till jesper och sarah. Där utanför mötte vi upp några av jesper lagkamrater och så gick vi till deras dörr för att överraska jesper. Han fyller 25år på måndag så sarah hade styrt en överrasknings fest för honom. Så himla himla kul. Där satt han skit trött och spela tv spel liksom.  Det var väldigt trevligt hos dom. Det är så jäkla kul med jesper för fast vi inte har haft lika mycket kontakt dom senaste två åren så är det precis som vanligt. Jag är ju skit glad över att dom har flyttat hit. Så blev en utgång igår, en kortis för oss dock men ändå en väldigt trevlig kväll!
 
Idag var man lite seg imorse, men drog oss ändå ut på lite små shopping och kik. Jag köpte en jätte fin stickad tröja i senaps gult, gillar den färgen alltså. Fresch. 
 
Sen på kvällen så kom sarah och jesper hit på bakis häng. Vi bjöd på middag och sen har vi legat i soffan allihopa och sett på film och tv och bara snackat skit. Så himla trevlig kväll! Älskar när man har sociala kvällar med vänner, sånt ger mig verkligen energi.
 
Nu är jag trött så ska försöka sova. Så glad att det är en dag till på helgen. 
 
 

Kommentera

Publiceras ej