Godmorgon!
 
Igår så var jag hemma från jobb, blev sjukskriven torsdag fredag. Var hos läkarn för att prata om huvudvärk och migrän och fick migrän medicin. På eftermiddagen så small det till i huvudet. Jag somna på soffan i typ tio minuter och sen gjorde vi oss klara för hyttetur. Åkte vi förbi apoteket för att hämta medicinen. Tog 1 tablett vid kvart över tre, vid fem över halv fyra så kände jag mig nästan helt smärtfri. Alltså det var helt sjukt. Jag blev så glad och lättad att det faktiskt fungerade. Så sjukt skönt.
 
Så nu ska jag skriva huvudvärks dagbok i fyra veckor och sen tillbaka till läkaren. Bra att jag äntligen tog tag i det med huvudvärken. Vi har ju migrän i släkten och mamma sliter rätt mycket med det. 
 
Iaf, igår vid halv sex tiden så kom vi till stugan. Jag sa till lars påvägen dit "åh jag hade blivit så glad om det är tacos till middag" haha så när vi öppna dörren kände vi taco lukten direkt, mmmh 😍 vi spenderar helgen här med lars pappa, styvmor och E. Himla mysigt. Älskar att vara här ute. 
 
Ska gå en lång tur idag tänkte jag, det är så härligt här eftersom det är så himla fint här.
 
 

Kommentera

Publiceras ej